HAILEY BALDWIN

Zgodna supruga Justina Biebera osvanula u krpicama brendova za kojim luduju modne ovisnice

30.01.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Slavna manekenka i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin, modni je uzor današnjim mlađim generacijama. Njezini stajlinzi inspiriraju, ali se i naveliko kopiraju, stoga i ne čudi činjenica da je upravo Hailey jedna od onih slavnih ljepotica koja kroji trendove

Što god odjene, atraktivna plavuša uvijek iznova oduševi modne kritičare, a jednaki 'wow' efekt izazvao je i njezin nedavni stajling. Javno pojavljivanje Hailey Baldwin na ulicama Los Angelesa uslijedilo je nakon Justinova gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres u kojoj je progovorio o njihovom braku.

Na gradskim ulicama Hailey je servirala efektno monokromatsko izdanje u znaku smeđe boje. Sakoi predimenzionirana kroja postali su zaštitni znak ove 'it' djevojke današnjice, a ovoga puta odabrala je model popularnog talijanskog brenda Botega Venetta, uz uske hlače i odgovarajući top od kašmira s potpisom relativno nepoznatog brenda Mandkhai.

Smeđu kombinaciju supruga Justina Biebera, uz retro sunčane naočale i naušnice ringove, vješto je razbila komadima poput crvenih natikača s četvrtastim potplatom koje, poput sakoa, potpisuje Botega Venetta i modelom lakirane torbice u boji konjaka s potpisom popularnog bugarskog brenda By Far.