UVIJEK SKLADNO DOTJERANA

Zgodna Kubanka koja je osvojila Bena Afflecka nosi najpoželjnije traperice sezone

21.06.2020 u 16:21

Bionic
Reading

Prozivaju je Sophijom Loren novog doba, no za razliku od raskošnih kreacija i klasičnih kostima kakve smo znali viđati na toj glumačkoj divi, mlada Kubanka Ana de Armas fura svoj stil. Vješto kombinira trendi komade koji joj pristaju uz sportsku eleganciju u kojoj se najbolje osjeća

Traperice i hlače širih nogavica ove su sezone popularnije no ikada, a da dobro zna što je u trendu Ana de Armas već nam je mnogo puta demonstrirala.

Za svoju nedjeljnu šetnju Los Angelesom u kojoj je uživala u pratnji voljenog čovjeka, glumca Bena Afflecka, 32-godišnja glumica odabrala je zgodan stajling sačinjen upravo od najpoželjnijih traperica sezone.

  • +2
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoj sivkasti model širokih i udobnih traperica Ana je kombinirala uz jednostavnu sivu majicu, čisto bijele tenisice i skupocjenu torbicu francuske modne marke Yves Saint Laurent u crnoj boji koju je prebacila preko ramena. Kosu je svezala u rep i stavila popularni model sunčanih naočala- avijatičarke.

Zvijezda novog filma o Jamesu Bondu 'No time do die' u vezi je s holivudskim zavodnikom posljednjih pet mjeseci, a koliko je njihova ljubav ozbiljna pokazuju nam iz dana u dan.

Glumica je već upoznala Benovu djecu iz prvog propalog braka, kao i njegovu majku Christine s kojom je bila na kratkom vikend putovanju u Georgiji.

  • +5
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia