PLIJENI IZGLEDOM

Ženstveno i chic: Slavna ljepotica zna kako odabrati idealnu ljetnu kombinaciju

02.07.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Na premijeri animiranog filma 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!' glumica i pjevačica Selena Gomez plijenila je pažnju svojim besprijekornim stasom i izborom stajlinga. Kako bi zablistala punim sjajem, što se i očekuje od glavnog glasa crtića, lijepa brineta odabrala je stajling koji nije mogao proći neprimijećeno

Nakon što je konačno stavila točku na dugogodišnju burnu vezu s pjevačem Justinom Bieberom, ali i medijskih napisa kako je navodno završila s bivšim suprugom Jennifer Aniston, Justinom Therouxom, što je zvijezdu 'Prijatelja' poprilično razbjesnilo, glumica i pjevačica Selena Gomez zablistala je na premijeri animiranog filma 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!' jer posuđuje glas Maji koja s ocem Drakulom u najnovijem nastavku odlazi na ljetovanje.

25-godišnja ljepotica više nije Disneyjeva teen zvijezda, što svakodnevno dokazuje i svojim ženstvenim stajlinzima. Iako u privatno vrijeme još uvijek obožava vrijeme provoditi u tenisicama, slavna brineta na javnim pojavljivanjima uvijek se trudi dati svoj maksimum. Na premijeru filma u kinu The Regency Village u Westwoodu glumica je stigla u ženstvenoj i chic kombinaciji idealnoj za ljetne mjesece.

  • +16
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto haljine, koja je najočekivaniji izbor, Selena je odabrala midi suknju 'A' kroja i odgovarajući crop top identičnog cvjetnog printa s potpisom modne kuće Oscar de la Renta. Iako su crop topovi u teoriji namijenjeni samo mršavicama bez grama viška na trbuhu, baš kao što je to lijepa glumica, odaberete li hlače ili suknju visokog struka koji će strateški prekriti problematičan dio trbuha, mogu ih isfurati i žene s oblinama.

Slavna brineta upotpunila je stajling svjetlucavim sandalama na petu ukrašenim kristalima, s potpisom modne kuće Miu Miu, odgovarajućom clutch torbicom u potpunosti optočenom svjetlucavim kamenčićima te dijamantnim nakitom s potpisom poznate kuće Tiffany & Co.

  • +10
Modne kombinacije za koje vam je potrebno minimum vremena da ih ujutro odjenete Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije