SVE IH ŽELE

Žene su poludjele za većim stražnjicama

28.01.2013 u 11:07

Bionic
Reading

Kako pokazuju američke i britanske statistike, sve više žena odlazi estetskim kirurzima na ubrizgavanje sala u stražnjicu

Ne tako davno žene su se žalile na to da im je stražnjica prevelika. No raskošne pozadine Jennifer Lopez i Kim Kardashian snažno su promijenile percepciju žena u pogledu stražnjica pa ih većina sada želi raskošne i oble pozadine.


Kako pokazuju američke i britanske statistike, sve više žena odlazi estetskim kirurzima kako bi im ubrizgali salo u stražnjice. Prije samo dvije godine najčešći je zahvat bio vađenje sala, a sada je situacija obrnuta.

Žene su poludjele za oblinama i čine sve kako bi ih povećale ako ih već priroda nije obdarila njima. Najčešći je zahtjev današnjih žena uklanjanje sala s jednog dijela tijela i ubrizgavanje u neki drugi dio, najčešće stražnjicu, grudi i lice.

Sudeći prema najnovijim trendovima u estetskoj kirurgiji, mršavice više nisu 'in'. Očito su na cijeni žene s izraženim oblinama. Ako ih već priroda nije nagradila time, uz razumnu naknadu učinit će to estetski kirurzi.