UVIJEK U TRENDU

Jordanska kraljica Rania ponovno modno briljira: Klasični look s modernim 'twistom'

09.12.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Lijepa kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a elegantna supruga jordanskog kralja Abdulaha II oduševila je modne znalce još jednim klasičnim lookom s modernim 'twistom'

Kraljica Rania u svakoj je prigodi sjajno odjevena, a njezin stil bi se mogao opisati kao klasičan i ženstven no uvijek s nekim pomalo otkačenim detaljem ili neočekivanim twistom.

Svako njezino pojavljivanje u javnosti pravi je modni događaj, pa je to bio slučaj i prilikom dolaska u Aman.

Premda je uvijek u korak s trendovima, ova ponosna majka četvero djece, nikad ih slijepo ne slijedi te je tijekom godina izgradila prepoznatljiv modni stil.

Lijepa kraljica za posjet Učiteljskoj akademiji u Amanu, koja nosi njezino ime u Amanu, odabrala je dojmljivo odijelo u sivomaslinastoj boji koje se pokazalo izvrsnim izborom za ovu prigodu.

  • +3
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pedesetjednogodišnja brineta palestinskih korijena rođena u Kuvajtu, postavila je posve novi standard kad se radi o ultra popularnim tzv. ženskim odijelima, odnosno klasičnoj poslovnoj kombinaciji sakoa i hlača kakvi su posljednjih sezona najomiljeniji trend među ljubiteljicama mode.

Savršeno krojen sako nadahnut military stilom naglašenog struka i klasične hlače s potpisom cijenjenog brenda Loewe dodatno su istaknuli vitku figuru lijepe jordanske kraljice. Ovaj moderan poslovni look zaokružila je prugastom bluzom (Plan C), bordo torbicom s potpisom dizajnerice Roksande i efektnim štiklama Malone Souliers, u bordo nijansi.