rock'n'roll bob

Ova bob frizura tako dobro pristaje svakom obliku lica

21.03.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Rock'roll bob već nose holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston, Sydney Sweeney i Emme Stone, koje su pokazale koliko dobro pristaje svakom obliku lica

Slavni bob s razlogom nikad ne izlazi iz mode, a s obzirom na to koliko je popularan, nimalo ne čudi što postoji bezbroj njegovih varijanti u kojima ćete lako pronaći onaj prikladan svom licu i stilu.

Ako niste posve sigurni koji odabrati sukladno konturama i obliku lica, kao i svojim godinama, postoji jedan s kojima ni u kojem slučaju ne možete pogriješiti - tzv. rock'n'roll bob.

  • +2
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / EVERETT / PROFIMEDIA

Simpatičan naziv potječe iz asocijacija na razbarušenu, do ramena dugačku kosu popularnih rock zvijezda, stila koji je zaludio holivudske zvijezde i modni svijet.

Riječ o bobu kojeg karakterizira rez ravno do ramena te suženi vrhovi zbog kojih uvijek djeluje pomalo neposlušno i zaigrano, ali baš zbog toga je i iznimno zahvalan za održavanje i stiliziranje frizure.

Posljednja koja je nosila rock'n'roll bob je trenutno najtraženija holivudska plavuša Sydney Sweeney. Glumica je izazvala pravu senzaciju noseći ga na milanskom Tjednu mode, a ovaj trend već su usvojile slavne ljepotice poput Jennifer Aniston, Emme Stone i Isabelle Huppert.

  • +6
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / MEDIAPUNCH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

'Ovaj trend frizure je vječan i ima niz obožavateljica. Oduvijek se nalazi u našoj ponudi i kao stvoren je za žene u potrazi za promjenom, ali bez radikalnog kraćenja kose', kaže stilistica Maria Baras.

Bob u ovom stilu vrlo je svestran i lako ćete ga stilizirati na nekoliko načina, a njegove konture laskaju svim tipovima lica, bilo da želite stanjiti ili dodati volumen.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

'Da biste licu dali volumen, oblikujete prednje pramenove u blage valove. Također, lako ga možete nositi u repu ili jednostavno promijeniti stil bočnim prorezom', zaključuje Baras.

doza inspiracije

Jednostavne, a tako glamurozne: Ove frizure s crvenog tepiha Oscara lako ćete i sami kopirati

Pogledaj galeriju