IZGLEDA SENZACIONALNO

Nitko joj ne bi dao 60: Ova chic Francuskinja sve je bacila u drugi plan

04.07.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Najpoznatija po ulozi chic Francuskinje Sylvie Grateau u Netflixovom hitu ‘Emily u Parizu', glumica Philippine Leroy-Beaulieu prisustvovala je novoj, glamuroznoj reviji brenda Schiaparelli u Parizu i stajlingu kakvog se ne bi posramila nositi ni marketinška guruica koju sjajno portretira na malim ekranima

Francuska glumica Philippine Leroy-Beaulieu sa svojom ulogom slaže se i privatno, jer se i lik Sylvie i ona vole isticati - posebno kada je u pitanju stil odijevanja. Navedeno je nanovo dokazala na aktualnom Tjednu visoke mode u Parizu, svojom pojavom uveličavši reviju modne kuće Schiaparelli, u čijim se kreacijama imala priliku ugledati i u hit seriji na Netflixu.

Okružena zvjezdanim imenima, dominirala je u drapiranoj haljini na jedno rame u grčkom stilu i s detaljima zlatnih gumba koji su se pružali niz ruku i duž ruba haljina.

U pravom Schiaparelli stilu, pojačala je modnu dramu dodavanjem zlatnih komada u stajling poput ogromne zlatne narukvice i podjednako efektnih naušnica, a našlo se mjesta i za zlatnu torbu s motivom lica, kao i kremasti model salonki koje dizajnom u potpunosti imitiraju anatomiju stopala.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Spomenuta torbica, iz Schiaparellijeve prošlogodišnje couture kolekcije za sezonu proljeće/ljeto tipična je za modni izričaj Netflixove zvijezde, koja je prethodno za Vogue izjavila da se voli zabavljati prilikom stvaranja stajlinga.

  • +3
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

‘Više se radi o tome što izgleda lijepo s modnim twistom i dozom humora. Kada nosite nešto što bi trebalo biti super elegantno, ponuditi taj mali zaokret pokazatelj je da modu ne shvaćate tako ozbiljno’.