JELENA PERČIN

Zbog uloge bih se bez problema ošišala i udebljala

23.12.2010 u 09:04

Bionic
Reading

Glumica Jelena Perčin odgovorno shvaća svoje zanimanje, pa joj ne bi nimalo teško palo da se zbog uloge udeblja ili potpuno ošiša

'Zbog uloge bih se bez problema ošišala ili udebljala, no teško da bi ikad prihvatila ponudu da se skinem', rekla je Jelena Peričin za 24express. Za razodijevanje u seriji, filmu ili kazalištu kaže da je sastavni dio glumačkog posla.

Jelena je nedavno dobila ulogu u seriji 'Najbolje godine'. 'Glumim Dunju, tipičnu heroinu, mladu, lijepu, ponosnu i hrabru djevojku idealističkih svjetonazora. Između nas nema bitne povezanosti, osim možda neke životne snage koja nam je objema zajednička', kaže Jelena.

Jelena je nakon rođenja kćerkice Lote uspjela istopiti nakupljene kilograme, ali priznaje da je za viku liniju najzaslužniji stres. 'Otkako sam lani rodila kćerkicu Lotu, život mi se iz temelja promijenio. No stvari se i moraju promijeniti s roditeljskom ulogom. Počneš voditi brigu o jednom novom čovjeku koji ovisi isključivo o tebi', zaključila je 29-godišnja glumica.