'PAROVI'

Zbog skandaloznog ponašanja ostali bez 180 tisuća eura

28.03.2012 u 07:14

Bionic
Reading

Sudionicima srpskog reality šoua 'Parovi' na Hepi TV-u smanjena nagrada od 300.000 eura zbog njihovog vulgarnog ponašanja

Sudionicima realityja 'Parovi', u kojem sudjeluje i hrvatska pjevačica Alka Vuica, nagrada je smanjena za čak 180.000 eura, javlja Kurir. Razlog je vulgarno i skandalozno ponašanje Bane Đokića i Sandre Partizan, koji su zajedno kao gosti bili na tulumu u vili. Mladić je bacao čaše, a djevojka se toliko napila da je Ivici, partneru Alke Vuice, nudila oralni seks, a potom se s njim i još dvojicom natjecatelja zaključala nakratko u toalet.

Gazdarici vile Vanji Kostić nimalo se nije svidjelo što je to dvoje gostiju narušilo ugled šoua i što su se sudionici poveli za njima.

'Nisam bila zadovoljna vašim ponašanjem i time kako su se ponašali vaši gosti. Smanjujem vam nagradu za 180.000 eura', poručila je u videoporuci.

Natjecatelji nisu krili nezadovoljstvo, a najglasnija je bila Alka Vuica. Galamila je na sav glas.

'Ovo je klasična navlakuša. Što se ku**iš ako nemaš para?! Muka mi je od ovoga. Gazdarica je fejk jer nudi novac koji nema. Što je ovo ovdje? Jesu li sve oko mene luđaci? Neka meni oni daju moj honorar, a za ostalo me baš briga', vikala je navodno Alka.