MAGNET ZA POGLEDE

Zbog riskantne haljine sve oči bile su uprte u slavnu ljepoticu

04.09.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Američka manekenka i Victorijina anđelica Taylor Hill ukrala je sve poglede na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala. 24-godišnja ljepotica prošetala je crvenim tepihom u izazovnoj haljini koja je bila magnet za poglede

Venecijanski filmski festival proteklih dana vrvi slavnim ljepoticama u glamuroznim izdanjima, a na premijeri filma 'The Ties' sve je bacila u drugi plan zanosna manekenka Taylor Hill, koja je slavu stekla nakon što je na castingu Victoria's Secreta odabrana da nosi jednu od najpoznatijih i najiščekivanijih modnih revija.

Plavooka ljepotica rodom iz Illinoisa ostavila je sve prisutne bez daha kada se na crvenom tepihu pojavila u lepršavoj maksi haljini efektnog kašmirskog uzorka s potpisom brenda Etro. Zahvaljujući izrezima na gornjem dijelu, haljina je lijepoj manekenki priuštila brojne poglede.

Istesana figura bila je u prvom planu, a Taylor je iz straha da joj grudi ne provire iz haljine svako toliko provjeravala je li sve na svome mjestu. Lijepa brineta stajling je upotpunila statement ogrlicom i naušnicama, a kosu je za ovu prigodu podigla u uz glavu priljubljenu pletenicu.

Američka manekenka glumila je u filmu 'The Neon Demon' redatelja Nicolasa Windinga Refna, a za koji dan publika će je imati priliku gledati u novoj romantičnoj komediji 'The Broken Hearts Gallery'.

  • +5
Taylor Hill Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia