PET KLJUČNIH RAZLOGA

Zbog ovoga žene varaju svoje muževe

05.12.2013 u 07:17

Bionic
Reading

Biste li prevarili muža jer nosi čarape za vrijeme seksa? Otkrijte razloge zašto žene traže izvanbračnu vezu

Nošenje čarape tijekom seksa i prljavi razgovori u spavaćoj sobi samo su neki od razloga zašto žene varaju svoje muževe.


Victoria Milan, stranica koja pomaže ljudima da pronađu partnera za izvanbračnu vezu, anketiralo je više od 4.000 žena kako bi otkrili pet navika koje dovode do nevjere.

Muškarac koji nije džentlmen ili je narcisoidan (u seksu zadovoljava samo sebe a ne svoju partnericu) te nedostatak dobrog seksa samo su neke od navika koje pridonose izvanbračnim izletima ponašanja.

Oko 65 posto ispitanih žena smatra da bi vjerojatno manje ulazile u preljub kada bi njihov muškarac počinio manje tih propusta u spavaćoj sobi. Ne čudi što 81 posto ispitanica kaže kako više seksualno eksperimentiraju sa svojim ljubavnicima nego sa supružnicima.

'Male stvari poput krađe posteljine, čarape za vrijeme seksa, provjeravanje mobitela geste su koje hlade žene', navodi se komentaru ankete. Zbog svog narcisoidnog ponašanja u krevetu, kada ne mare jesu li zadovoljili partnericu, muškarci mogu očekivati da će supruga potražiti zadovoljstvo na drugoj adresi.

Prosti razgovori također su na popisu nepoželjnih navika pogotovo kad se njihova partnerica ne želi pretvarati da glumu u porniću.

Na popisu su također i preskakanje predigre i nedostatak mašte u krevetu. Stranica Victoria Milan ima tri milijuna članova u više od 30 zemalja diljem svijeta, piše MailOnline.