MARGOT ROBBIE

Zbog ove haljine svi su pogledi pratili najljepšu holivudsku plavušu

11.12.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Dok se u londonskom Royal Albert Hallu odvijalo novo izdanje dodjele nagrada British Fashion Awards, na londonskom trgu Leicester organizirana je svjetska premijera povijesne drame 'Mary Queen of Scots' s australskom ljepoticom Margot Robbie i američkom glumicom irskih korijena, Saoirse Ronan, u glavnoj ulozi

Poznata po besprijekornim svečanim izdanjima kojim je s godinama zaradila titulu jedne od najbolje odjevenih dama iz svijeta Hollywooda, 28- godišnja australska glumica Margot Robbie ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

  • +17
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U misiji modnog briljiranja na crvenom tepihu Margot je i ovoga puta angažirala stilisticu slavnih Kate Young s kojom neko vrijeme uspješno surađuje. Ova slavna stilistica sa sjedištem u New Yorku, australsku ljepoticu za potrebe londonske premijere filma 'Mary Queen of Scots' odjenula je u jedinstvenu haljinu s potpisom poznatog kalifornijskog brenda Rodarte.

Svečanu kreaciju bijele podstave, s materijalom tila ukrašenim sitnim točkastim uzorkom, činio je sjajni, vezeni detalj crvenih ruža, a spomenutu haljinu kalifornijski brend predstavio je u novoj modnoj kolekciji namijenjenoj sezoni proljeće-ljeto.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@rodarte

Objavu dijeli Kate Young (@kateyoung)

Kako bi glavni fokus bio isključivo na ženstvenom modelu svečane haljine, stilistica Margot Robbie pobrinula se sugerirajući svojoj slavnoj klijentici nenošenje modnih dodataka, a poput prave dive s valovitom, pin-up frizurom i make-upom s crvenim ružem u prvom planu, plijenila je posebnu pažnju na londonskom crvenom tepihu.

U povijesnoj drami 'Mary Queen of Scots', glumica Saoirse Ronan utjelovljuje lik Mary, kraljice koja je zasjela na francuski tron sa 16 godina da bi s 18 godina postala udovica. Prkoseći ideji o ponovnoj udaji, Mary se vraća u rodnu Škotsku započevši misiju vraćanja prijestolja koje joj pripada.

U njezinom naumu spriječava ju rođakinja, engleska kraljica Elizabeta I. čiji lik u filmu tumači glumica Margot Robbie.

MARY QUEEN OF SCOTS - Official Trailer [HD] Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube