SVE JE ODUŠEVILA

Zbog ove haljine svi su gledali u slavnu glumicu na crvenom tepihu

16.05.2018 u 14:18

Bionic
Reading

Holivudske dame redovito se trude zablistati na premijerama svojih novih filmskih projekata, no britanska glumica Thandie Newton uspjela je otići korak dalje odabirom jedinstvene haljine za hod crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu

Thandie Newton poznata je po osebujnom modnom stilu koji rado ističe na crvenim tepisima, a premijeru filma 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda' održanoj u sklopu 71. izdanja filmskog festivala u Cannesu uspjela je učiniti itekako nezaboravnom.

U društvu filmskih kolega i na oduševljenje fanova filmske franšize 'Star Wars', 45- godišnja britanska glumica prošetala je crvenim tepihom u korzetnoj haljini nijanse nude koju je ukrašavao više nego zanimljiv uzorak.

Spomenutu kreaciju za britansku glumicu stvorila je njezina sunarodnjakinja, slavna Vivienne Westwood, a satensku haljinu ukrasila je cvjetnim motivima i svim afroameričkim likovima koji se ikad pojavljuju u filmskim nastavcima 'Zvjezdanih ratova'.

Na haljini Thandie Newton tako se, između ostalih, mogao ugledati glumac John Boyega u ulozi Finna, Billy Dee Williams kao Lando Calrissian, Forest Whitaker kao Saw Gerrera , Samuel L. Jackson u ulozi jedija Macea Windua i brojni drugi.

Novim modnim potezom, Thandie Newton poslala je snažna poruku i postala uvjerljiva pobjednica 71. izdanja  filmskog festivala u Cannesu, a nešto ranije tog dana oduševila je pojavom u bijeloj bluzi na jedno rame i hlačama upečatljiva cvjetna uzorka.

  • +23
Thandie Newton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezino dnevno izdanje stvoreno za susret s predstavnicima sedme sile djelo je modne kuće Valentino, a spomenuta kombinacija viđena na Thandie svijetu je premijerno predstavljena u sklopu prošlogodišnje kolekcije jesen/zima ove slavne talijanske kuće.