CRNO NA CRVENO

Zbog niskih temperatura Mirta Šurjak odustala je od dekoltea, no pronašla je rješenje kojim je istaknula svoj drugi adut

19.12.2022 u 18:45

Bionic
Reading

I Split je spreman dočekao svoje Vatrene, koje je na pozornici pozdravila i HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak, čiji je stajling nemalo iznenadio mnoge

Iako smo već navikli na modne kombinacije Mirte Šurjak, u kojima redovito, u javljanjima uživo za televiziju, u prvi plan stavlja svoj dekolte, ovoga je puta sve iznenadila.

Temperatura ispod 10 stupnjeva, koliko je u popodnevnim satima izmjereno u Splitu, natjeralo je HRT-ovu voditeljicu da se ipak toplije odjene.

Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Spas od hladnoće potražila je odjenuvši kratku pufericu u crvenoj boji, koju je zakopčala do kraja, a na radost brojnih obožavatelja ovoga je puta u prvi plan stavila stražnjicu, odabravši uske crne kožne hlače.

Cijelu kombinaciju zaokružila je kaubojskim čizmama, koje su inače ove sezone pravi hit među trendsettericama, stoga ne čudi da su se iste našle i u ormaru poznate splitske voditeljice.

Inače, Mirta Šurjak odabrana je da vodi doček u Splitu za reprezentativcie koji su se iz Katra, sa Svjetskog nogometnog prvenstva, vratili s brončanom medaljom oko vrata.