FASHION GURU

Tedeschiju smoking stoji kao saliven, a Rimac se odjenuo kao da ide na pizzu s frendovima

  • 22.03.2018 u 13:11

  • Bionic
    Reading

    Nagradu Ernst&Young Poduzetnik godine za 2017. dobio je Mate Rimac, čijim stajlingom nije bio nimalo oduševljen naš dežurni modni kritičar. No zato je pohvalio outfit predsjednika žirija i vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija

    Svaka čast Mati Rimcu na poslovnom uspjehu, ali mogao bi se ipak bolje odjenuti. Ovako izgleda kao da je ovog trena stigao iz 'otadžbine', a ne kao da je došao na svečanu dodjelu priznanja najistaknutijim poduzetnicima.

    Najbolje se obukao predsjednik žirija Emil Tedeschi, a ostale bolje da ni ne spominjem.

    Nismo ga dugo vidjeli u smokingu, a njemu stoji kao saliven. Zna on jako dobro kakav je red i protokol i kako se treba odjenuti za određenu prigodu. Ne sumnjam da mu je u tome pomogla i supruga, koja je i sama, kako smo to već navikli, dobro odjevena.

    • +21
    Mate Rimac - poduzetnik godine Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    No da se vratimo još malo na poduzetnika godine, mladog gospodina Rimca, koji ovako odjeven jedino može otići na pizzu s frendovima. Kad pogledaš hlače, vidiš da nekako vise, a da ne govorim da je barem mogao zakopčati sako…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.