za svjež izgled

Zavodljiv spoj plave i bakrene: Zar ovo nije najljepša varijanta plave boje?

11.03.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Proljeće je savršeno vrijeme za beauty makeover, a to je pokazala i glumica Sydney Sweeney sa novom frizurom. Njezina nova boja kose nosi naziv 'mahagonij plava' i predstavlja mješavini plave i bakrene nijanse i sjajna je inspiracija za osvježenje izgleda

Bakreni tonovi ove sezone ponovno dolaze u centar pažnje. Prvo se Kendall Jenner uz bakrenu nijansu oprostila od svoje prepoznatljive crne grive, a sada se trendu bakrene boje kose pridružila i Sydney Sweeney no s nešto svjetlijom nijansom koja nosi naziv 'mahagonij plava'.

Bakrene nijanse savršen su odabir za sve koji vole intenzivne, svijetle boje kose, a sada se i mahagonij plava pridružuje vrućem trendu za proljetne dane pred nama.

Ova boja, baš kao i gotovo sve bakrene nijanse, ima nepogrešiv sjaj i blistav efekt, a ono što 'Mahagony Blonde' izdvaja je znatno svjetliji izgled. Ujedno, riječ je o tamnijoj varijanti 'Strawberry Blonde' koja se proslavila prošle godine i krasila kosu brojnih zvijezda i influencera.

Zvijezda serije 'Euforija' Sydney Sweeney upravo je s tom nijansom osvježila svoju svijetloplavu kosu. U 'Mahagony Blonde' spajaju se bakreni i zlatni elementi dok dašak ružičaste boje podržava uzbudljivu igru ​​boja. Sukladno tome, ovaj look, koji je bliži plavoj nego crvenoj, skladan je spoj toplih i hladnih tonova. Boja je također vrlo prirodnog izgleda i laska mnogim tonovima kože.

  • +5
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prije nego li se odlučite na ovaj novi beauty trend dobro je jedno imati na umu: kako se radi o spoju nekoliko različitih nijansi, valjalo bi izbjegavati DIY eksperimente te se radije prepustiti u ruke vještih stručnjaka.