IMPOZANTNA I LIJEPA

Zavirite u prekrasnu vikendicu najpoznatije komičarke

24.05.2013 u 11:20

  • +3

Kuća Portia de Rosi i Ellen De Generes

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Vikendica vrijedna 26,5 milijuna dolara koju su Portia Rossi i Ellen De Generes kupile u Montecitu sve je samo ne obična kuća za odmor. Sedam kupaonica, šest spavaćih soba i čak devet kamina samo je dio raskošnog zdanja u elitnom dijelu Kalifornije

Voditeljica Ellen De Generes i njezina supruga upravo su svojoj kolekciji kuća dodale još jednu milijune vrijednu rezidenciju. Prema pisanju TMZ-a, 55-godišnja Ellen i 40-godišnja glumica iskeširale su 26 milijuna dolara za vikendicu s pogledom na Pacifik u Montecitu nedaleko od Santa Barbare. Taj dio poznat je po vrtoglavo skupim posjedima.

Kuća koju su kupile lokalno je poznata kao Saladino Villa, a izgrađena je 1928. godine i nosi potpis arhitekta Wallacea Frosta.

Prije nekoliko godina redizajnirao ju je internacionalno poznati dizajner interijera John Saladino, ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica i devet kamina, a pogled na ocean oduzima dah.

Oko posjeda protežu se prekrasni vrtovi i mnogo predivnih ograđenih područja za druženja na otvorenom. Naime cijelo imanje proteže se na oko 50.000 kvadratnih metara, a kuća je površine oko 1000 kvadrata.


U posljednje vrijeme Ellen kao da je pronašla novi hobi, kupovinu luksuznih kuća, a ovo joj je posljednja u nizu.

'Ellen se selila najviše puta, više od ijedne druge osobe koju poznajem', rekao je Cliff Fong, dizajner interijera.