GLUMICA SA STILOM

Zavirite u dom Katherine Hepburn

30.06.2011 u 07:06

Bionic
Reading

Dom glumice Katherine Hepburn prodaje se za vrtoglavih 18 milijuna dolara odnosno 92 milijuna i 340 tisuća kuna

Prostrana vila legendarne glumice Katherine Hepburn nalazi se u mjestu Old Saybrook u Connecticutu na imanju velikom čak 780 tisuća metara kvadratnih.

Prekrasna kuća ima šest spavaćih soba i sedam kupaonica, a budućem vlasniku vjerojatno će se jako svidjeti vlastiti mol i plaža. Sagrađena od cigle i drveta izvana kuća postoji od 1913. godine. Stradala je

1938. godine kada je to područje zahvatio uragan, a Katherine Hepburn ju je obnovila.

Nakon njezine smrti, prije osam godina kuću su kupili Barbara i Frank Sciame za šest milijuna dolara. Godinama su pomalo uređivali unutrašnjost i sada su imanje podijelili na tri parcele. Ona na kojoj se nalazi kuća prodaje se za 18 milijuna, a cijelo imanje za 28 milijuna dolara.

Katharine Hepburn rođena je u Connecticutu 1097. godine. Uz roditelje je imala brata Toma s kojim je bila jako povezana. Prve uloge ostvarila je na Broadwayu, a njezina je gluma bilo brzo zapažena, pa počinje glumiti u filmovima.

Koliko je dobra bila u svom poslu, govori činjenica da ima najviše osvojenih Oscara. Hepburn je 1975. dobila i nagradu Emmy za glavnu ulogu u 'Ljubavi u ruševinama', gdje je nastupila sa svojim prijateljem Laurenceom Olivierom, a tijekom sedamdesetogodišnje karijere bila je nominirana za još četiri Emmyja i dvije nagrade Tony.