elegantne kombinacije

Zavidne linije i elegantan stil: U susretu američke prve dame i kraljice Ranije moda je bila u prvom planu

03.02.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Američka prva dama dr. Jill Biden susrela se s jordanskom kraljicom Ranijom u Bijeloj kući, a najveću pažnju prikupile su njihove glamurozne modne kombinacije

U Bijeloj kući održan je zanimljiv sastanak između kraljice Jordana Ranije i američke prve dame dr. Jill Biden u kojem su najveću pozornost prikupile njihove besprijekorne modne kombinacije.

Povod je bio sastanak njihovih supruga, jordanskog kralja Abdullaha II. i američkog predsjednika Joea Bidena, a obje su izrazile radost zbog ponovnog zajedničkog susreta u kojem su imale priliku pokazati svoje modno umijeće.

Jordanska kraljica odjenula je vrlo elegantnu potpuno plavu midi haljinu s dugim rukavima i povezom oko struka kojim je naglasila besprijekornu liniju. Haljinu je 52-godišnjakinja nosila na glamurozne Gianvito Rossi cipele s visokom petom, a look je zaokružila Dolce Gabbana torbicom sive boje.

  • +6
Dr. Jill Biden i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Amerike također je birala outfit u jednoj boji, a odlučila se za vječni simbol glamura i visoke klase, upečatljivu crvenu boju. I njena haljina bila je midi kroja, no u malo živahnijoj varijanti s volanima pri dnu i srednje dugim rukavima.

Remenom oko struka pokazala je liniju koja nije ništa manje zavidna od 19 godina mlađe jordanske kraljice! Kao i Rania, obukla je salonke iste boje poput haljine, no umjesto torbice stajling je upotpunila bisernom narukvicom.

Američka prva dama i ranije je pokazivala kako izražen smisao za modu kojima kreira kombinacije chic elegancije s dozom glamura primjerenog poziciji.