KRALJICA LETIZIA

Zato je i obožavamo: Ovom je kombinacijom još jednom pokazala da je s pravom zovu kraljicom recikliranja

07.04.2021 u 20:49

Bionic
Reading

Za svoj današnji posjet Mutua Madrileñi, španjolskom osiguravajućem društvu u Madridu, kraljica Letizia je, baš kao i uvijek, bila besprijekorno dotjerana. Bijele hlače savršeno su se uklopile u modnu kombinaciju kojom je dominirao njezin omiljeni sako, kojeg je prvi puta isfurala još 2015. godine

Odjenuvši već peti put sako s potpisom španjolskog brenda Uterque, kraljica Letizia samo je još jednom potvrdila da je s punim pravom nazivaju kraljicom recikliranja. Iako u svom budžetu ima novac za kupovinu odjeće i modnih dodataka, Letizia je poznata po tome da rado nosi odjeću high-street brendova, pogotovo onih španjolskih, kao i da nema problema s time da bude viđena u već viđenom.

Ovoga je puta isfurala omiljeni sako za posjet Mutua Madrileñi u Madridu, španjolskom osiguravajućem društvu, i uz njega je iskombinirala bijele hlače Massimo Dutti, crvene Uterque salonke od brušene kože, kao i bijelu torbicu s potpisom Furle. Ispod sakoa nazirao se ljubičasti top.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kosa joj je bila ravno isfenirana, a od šminke je tek istaknula oči, nanijevši tek malo bronzera na obraze.

Uterque sako specifičnog dizajna, iz kolekcije 'Ethnic', prvi je puta odjenula 5. listopada 2015. za sastanak s kraljevskim odborom za invaliditet u palači Zarzuela, a potom ga je čak dva puta nosila godinu kasnije. Nosila ga je prošle godine tijekom posjeta gradu Haro i sve je zaokružila današnjim posjetom.