TOTALNI HIT

Zašto poznate Hrvatice ne izlaze iz kože?

29.04.2013 u 08:00

  • +6

Poznati u kožnim izdanjima

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Za odlazak na gradsku špicu subotom ujutro, ali i za glamurozna događanja poznate Hrvatice će kao najsigurniji adut za dobar izgled vrlo često izabrati – kožne komade odjeće. Ovih smo dana u koži zatekli Vlatku Pokos, Anju Alavanju, Alku Vuicu, Žanamari…

'Koža je koža', često je rezime razgovora o seksi kožnim odjevnim komadima koji ženu u trenutku pretvaraju u moćnu zavodnicu.

Iza nas je četverodnevni modni spektakl Cro A Porter, a kožni su komadi vladali kako na pisti, tako i u prvim redovima publike, gdje su sjedile naše poznate zaljubljenice u modu.

Kožne hlače, sjajne, uske, za odlazak na večer modnih revija isfurala je tako Vlatka Pokos. Došla je u crnom od glave do pete, decentna, sofisticirana kao i uvijek, sa začinom u obliku štiklica.

Voditeljica Anja Alavanja došla je u kožnoj crnoj suknji, u koju je utaknula finu majicu s crno-bijelim grafičkim printom.

Alka Vuica blještala je u opakoj kožnoj jakni posutoj nizovima svjetlucavih kamenčića, a kožnu je jaknicu na tom modnom događanju nosila i pjevačica Žanamari.

Kombinaciju kožne suknje i kožne jakne odlično je nosila Iris Androšević, uz majicu na print, torbicu na lancu i visoke kožne čizmice.

Kožnjak je bio izbor i Hane Hadžiavdagić Tabaković, također uz ženstvenu suknju, ali ona je uz to pozornost plijenila i kožnim rukavicama sa zakovicama.

Pitate li se kako idu zajedno bijela košulja, kožne hlače i crvene štikle na paltformu? Pogledajte kako to odlično nosi voditeljica Antonija Stupar Jurkin