KRAJ VELIKE LJUBAVI

Zašto Nina i Bernard nisu uspjeli spasiti brak?

20.11.2012 u 16:02

Bionic
Reading

'To nije razdoblje koje priželjkuješ, koje želiš bilo kome koga voliš, pa i ne voliš, ali neke stvari se moraju dogoditi', izjavila je Nina Badrić krajem 2009. godine kada je, nakon tri godine braka, javno obznanila da se, zbog nepomirljive razlike u karakterima i međusobnog nerazumijevanja, rastaje od Bernarda Krasnića. Šest mjeseci kasnije svojoj ljubavi dala je drugu šansu. Pokušala je spasiti što se spasiti dalo, ali, čini se, nije išlo. Ljubav je nestala, a s njom i prsten s Ninine ruke

Da je brak Nine Badrić odavno u krizi, priznavala je i ona sama i navodila da to smatra vlastitim porazom. Ipak, uz Bernarda su je vezali mnogi sretni trenuci zbog kojih je bilo teško reći 'zbogom' zauvijek. Iako se godinama mučila s bračnim razmiricama, Nina je sad konačno odlučila staviti točku na i. Prije dva mjeseca predala je papire za razvod.

Nakon 11 zajedničkih godina, od kojih je šest bilo bračnih, odlučili su da povratka više nema. Da je velikoj ljubavi kraj, znali su samo njihovi najbliži jer su se oboje trudili sakriti to od javnosti, koja, iako je primijećeno da Bernard nije bio na velikom Nininom koncertu u Ciboni prije nekoliko dana, nije marila jer je Nina to uspješno skrivala. Čak je u prošlotjednom velikom intervjuu uoči koncerta izjavila: 'Jedino želim jednu malu Ninu kraj sebe. Bit će mi to najsretniji dan u životu.'


PRVI SUSRET

Nina i Bernard prvi put su zapazili jedno drugo u Okrugljaku, a upoznala ih je zajednička prijateljica. Njihovi prijatelji navode da je među njima odmah zaiskrilo. Zaručili su se u Dubrovniku, gdje ju je Bernard ugodno iznenadio izvadivši prsten dok su sjedili na kavi.

Nakon pet godina veze, u rujnu 2006. godine par je izrekao sudbonosno 'da' u crkvi u Remetama, gdje ih je vjenčao velečasni Vjenceslav Mihetec koji se također pojavio na glamuroznom slavlju pred dvjestinjak gostiju koje je par priredio za prijatelje na imanju Meneghetti u istarskim Balama, svega dva kilometra udaljenom od morske obale. Par je vilu posjetio na poziv njezinih vlasnika - Miroslava Pliše, uglednog zagrebačkog odvjetnika, i njegove supruge Romane Kajfež, te su se odlučili ondje zavjetovati na vječnu ljubav. Nina je fotografije s vjenčanja prodala za 150.000 kuna te novac darovala Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Samozatajan Zagrepčanin Bernard Krasnić nikada nije volio biti na meti fotografa, a još manje davati izjave medijima, no poznato je da uskoro bivši suprug Nine Badrić vodi kultno okupljalište u središtu Zagreba The Hole in One.

Sudeći prema odlično odrađenom koncertu i izjavama koje je proteklih dana davala medijima, Nina se s ovim turbulentnim periodom nosi više nego dobro, iako nema sumnje da prolazi kroz teško razdoblje. No, kako i sama kaže, 'Dat' će nam Bog i više od tog', dobro će dobrim vratiti, nestat' će bol u grudima, ja još vjerujem dobrim ljudima…', ne sumnjamo da će pjevačica skupiti snage za nove životne pobjede i ljubavi.