HYDRAPHASE UV INTENSE

Zaštitite se od sunca i usporite starenje kože uz La Roche-Posay

30.05.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Starenje kože je prirodan fenomen koji vodi do gubitka elastičnosti kože te pojave bora i pigmentacijskih mrlja, naročito na nepokrivenim dijelovima. Danas ove pojave možemo usporiti

UV zrake oslobađaju svoju energiju u kožu te se tako stvaraju vrlo štetni 'slobodni radikali'. Ova oksidacija uzrokuje mijenjanje kožnih stanica i vlakana. Tijekom vremena kolagena vlakna prolaze kroz proces glikacije (djelovanje šećera i proteina), što ih čini krutim.

Za kožu je važno koristiti zaštitu od sunca sa širokim spektrom, što će kožu zaštiti od UVA zraka. Ovisno o tipu kože i starosti, trebalo bi koristiti njege koje sadrže aktivne sastojke s antioksidacijskim djelovanjem, čime će se spriječiti djelovanje slobodnih radikala. Postoje i njege koje suzbijanjem glikacije odgađaju starenje. Žene koje mnogo vremena provode vani trebale bi koristiti dnevne njege sa zaštitnim faktorom od proljeća nadalje.

La Roche-Posay od ovog proljeća predstavlja dnevnu njegu upravo namjenjenu hidrataciji i zaštiti kože od štetnog utjecaja UV zraka:

Za isušenu kožu i zaštitu La Roche-Posay predstavlja novu njegu HYDRAPHASE UV INTENSE, intenzivnu rehidratantnu njegu s dugotrajnom učinkovitošću, ojačanu UV zaštitom (UVB SPF 20 – UVA PPD 8). Fragmenti hijaluronske kiseline u njezi trenutačno dovode vodu u kožu i čuvaju stanične veze kako bi ojačale koheziju epidermisa i produžili hidrataciju.

S novom teksturom koja umiruje i vraća koži ugodu, omogućuje se bolji nanos aktivnih sastojaka na koži. Hermetična pumpica omogućuje očuvanje optimalne svježine formule.
Njega Hydraphase UV omogućuje 24-satnu intenzivnu rehidrataciju za dugotrajno meku i gipku kožu.

Hydraphase UV Intense njega dostupna je u dvije različite tektur, legere za normalnu i mješovitu kožui i riche za suhu kožu.