NAGRADNJAČA

Zaštita uz B-Safe sapune

21.02.2014 u 09:54

Bionic
Reading

Izrazito djelotvorni, ali istovremeno nježni i mirisni, B-Safe antibakterijski sapuni iz Saponije pružit će vam dodatnu zaštitu od štetnih mikroorganizama i bakterija te hidratizirati kožu ruku i tijela.

Na pitanje što je ljudima u životu najvažnije, vjerojatno bismo dobili različite odgovore. No, složit ćemo se da bi većina građana rekla kako su im sigurnost i zdravlje njihovih najmilijih, kao i njih samih, ipak najvažniji. Zima i proljeće godišnja su doba u kojima smo skloniji raznim zarazama, prehladama i oboljenjima koja dodatno možemo prevenirati održavanjem pravilne higijene ruku i tijela.

Novi brend antibakterijskih sapuna B-Safe dolazi iz Saponije, tvrtke koja već 120 godina svojim proizvodima brine o higijeni i ljepoti potrošača. Sapuni B-Safe djelotvorni su, ali i mirisni neprijatelji štetnim mikroorganizmima i bakterijama koji nas svakodnevno okružuju gdje god se nalazili.
Novi Saponijini sapuni imaju nježnu skin friendly formulu obogaćenu aktivnim sastojcima koji će njegovati kožu ruku i tijela. Načinjeni su od sastojaka prirodnog podrijetla i pakirani u ekološki prihvatljivu ambalažu.

B-Safe sapuni u krutom obliku dostupni su u tri ugodne mirisne varijante B-Safe Original, B-Safe Sensitive i B-Safe Fresh, čime odskaču od klasičnih antibakterijskih sapuna snažnog medicinskog mirisa te su odlični saveznici pri održavanju svakodnevne higijene kože čitavog tijela.
Novi B-Safe sapuni čak nam i svojim imenom poručuju da smo uz njih sigurni.

Saponia i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju pet poklon paketa B-Safe sapuna.

Nagradu su osvojili:

Monia Bašić
Marko Kriška
Jasmina Sukalić
Ljiljana Šambar
Anita Murar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.