COOL KOMBINACIJE

Zaslužila peticu: Salma Hayek očarala nenadmašnim stilom

03.09.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Lijepa glumica Salma Hayek koja je nedavno proslavila 52. rođendan, sa suprugom je posjetila filmski festival u Veneciji gdje se prošetala u nekoliko fantastičnih kombinacija

Bujna latina koja je često na meti modnih kritičara zbog svojih diskutabilnih odabira koji su često na granici dobrog ukusa, u Veneciji je pokazala nekoliko briljantnih kombinacija u kojima je plijenila poglede.

  • +6
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Venecijanski filmski festival posjetila je u pratnji svog supruga, multimilijardera François-Henrija Pinaulta koji stoji iza modnog imperija Kering u čijem su vlasništvu između ostalog i modne kuće Gucci, Stella McCartney, Alexander McQueen i Yves Saint Laurent.

U Italiji je poznata glumica koja se proslavila u Tarantinovom filmu 'Od sumraka do zore', zasjala u nekoliko sjajnih outfita kojima se nema što prigovoriti.

Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meksikanka poznata po svojim bujnim oblinama, prvo se prošetala u odličnoj dnevnoj kombinaciji: trendi trapericama širih nogavica ukrašenim modernim poderotinama, crnom sakou i gležnjačama sa srebrnim detaljem na peti, a ovaj cool look začinila je sa sunčanim naočalima i puno nakita.

Ništa manje uspješna nije izgledala ni u crnoj čipkanoj haljini, a modnim znalcima se jako dopala i kombinacija trendi suknje s uzorkom šarenog šala kakve su veliki hit ove sezone upotpunivši je kratkom jaknom i čizmama.

Mladolika glumica nije puno eksperimentirala ni s make upom i frizurom držeći se poznatog pravila 'manje je više'.

Inače, Salma je u ranijim intervjuima često progovorila o pritisku kojem su izložene žene u filmskoj industriji.

'Kad sam bila mlađa, uvjeravali su me da počnem koristiti botoks jer ću kasnije imati manje bora i hvala Bogu da nisam popustila', rekla je S. Hayek koja kaže kako svoj dobar izgled može zahvaliti genetici.