POPUT ŠKOLARKE

Ni Jelena Rozga nije odoljela komadu koji obožavaju slavne trendseterice

03.09.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Treće večeri na 32. Karlovačkim danima piva publiku je zabavljala Jelena Rozga, a osim u dobro poznatim hitovima, Karlovčani su uživali u njezinu scenskom nastupu. Pjevačica je skakutala na pozornici u upečatljivom stajlingu koji podsjeća na školske uniforme, ali ipak s nezaobilaznom dozom seksepila

Jelena Rozga u subotu je Karlovčanima priredila večer za pamćenje, a dobru atmosferu na Danima piva nije uspjela pokvariti ni uporna kiša. Lijepa Splićanka, koja se za nastupe uvijek trudi zablistati punim sjajem, ovog puta odabrala je odmjerenu seksi kombinaciju te ju je začinila trendi dizajnerskim komadima.

Miješanje high street i dizajnerskih komada omiljena je modna taktika brojnih trendseterica koje drže do svog stila, a jedan od trenutno popularnih dizajnerskih modnih dodataka, kojem nije mogla odoljeti ni Jelena, žuti je remen s potpisom brenda Off-White, kojim je lijepa pjevačica začinila crni top i kratku kariranu suknju, dok je bose noge zamijenila statement hlačama-čizmama s potpisom modne kuće Balenciaga.

  • +7
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac

Isti remen obožavaju brojne strane i domaće ljepotice poput Beyonce i Kendall Jenner, a ni poznate Hrvatice, kao što su Severina Kojić, Marta Fernandes i Ljupka Gojić, nisu ostale imune na ovaj trendi komad.

Severina Kojić i Marta Fernandes su se, poput Jelene, počastile žutim remenom koji s cijenom od oko 1150 kuna pripada srednjem cjenovnom razredu kada govorimo o dizajnerskim komadima, dok Ljupka Gojić Mikić ima čak dva ovakva remena - žuti i prozirni.