popusti i dalje traju

Zaronite u jedinstveni KARE svijet namještaja, dekoracija i asesoara i ostvarite najveći popust u godini!

23.11.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekonformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

U sklopu ovogodišnje Black Friday akcije kompletan KARE asortiman snižen je 20% do 30.11., a odabrani asortiman iz izloga salona i 30%. Prava je to prilika da opremite svoj dom ekskluzivnim KARE komadima po nevjerojatnim cijenama!

Izdvajamo nove KARE kolekcije

Ballabile i Lucia: dizajn susreće funkciju

Ovalni Ballabile stolić za kavu još je jedan primjer koliko funkcija i dizajn mogu biti kombinirani. Ističe se svojom baršunastom tekstilnom navlakom u narančastoj boji i prošivenim, linearnim naborima koji čine prekrasan kontrast po ploči stola. Po potrebi se ploča stola može i podići ručno kako biste još udobnije došli do kave ili grickalica sa svojega dvosjeda ili trosjeda. Funkcionalnost se susreće s luksuznim dizajnom u okruglom mramornom stolu Lucia. Gornja ploča stola može se rotirati tako da svatko ima pristup svojim delicijama. Materijal i kvaliteta daju ovom dizajnerskom namještaju dug vijek trajanja i njegov dizajn uvijek ostaje sa daškom glamura.

Kolekcija Grace: namještaj bez uglova i rubova

Modeli iz kolekcije Grace svojim nježnim rubovima krase svaki dnevni boravak. S jedne strane, to je zbog plemenitog sastava materijala masivnog drva i mramora. S druge strane, ova kolekcija se ističe oblikom izrezanog ovala. Grace je ručne izrade, kao što pokazuju neobične fronte sa zaobljenim vratima, finim udubljenim ukrasima i kontrastom glatkih i strukturalnih površina.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kolekcija Concertina Colore: simfonija boja

Concertina je kolekcija danskog dizajnera Mortena Georgsena u suradnji s KARE-om. Jednostavan, ali pun karaktera, to je njegova filozofija dizajna. U ovoj kolekciji, dizajner okružuje živahne, šarene fronte jednostavnim, ravnim linijama okvira. Na taj način dizajn privlači sve poglede sebi zahvaljujući svojem obliku i boji. Ideja je mozaik pročelja nastao tijekom rasprava o održljivijem namještaju. Tijekom proizvodnje uvijek se skupljaju ostaci drva i postavljaju se pitanja kako ih opet iskoristiti. Ova kolekcija preuzima tu ideju i koristi to drvo za dizajn fronti.

Kolekcija Goa: shabby chic u punom sjaju

GOA je kolekcija u kojoj tradicionalna izrada susreće veseli etno stil, stvarajući jedinstveni namještaj koji će obogatiti vaš dom na poseban način. Riječ je o kolekciji koja donosi šarmantan shabby-chic dizajn u gotovo bijeloj nijansi, obogaćen nježnim tonovima ružičaste i plave, pružajući osnažujući dodir svakoj sobi. Osim estetske privlačnosti, Goa namještaj je i praktično rješenje za vaše skladišne potrebe, bilo da ga postavljate u hodniku, spavaćoj ili dnevnoj sobi. S obiljem prostora, Goa vam omogućava organizaciju i skladištenje s lakoćom, čineći vaš prostor funkcionalnim i elegantnim. Ono što čini našu Goa kolekciju posebnom je ne samo njezin izgled već i pažnja posvećena funkcionalnosti. Svaki komad privlači pažnju svojom sposobnošću da obogati vaš dom na očaravajući način.

Posjetite KARE ili Meblo Trade salone diljem Hrvatske i ostvarite 20% na kompletan asortiman u sklopu Black Friday akcije do 30.11.