SNAGA INDIVIDUALNOSTI

Zar ovo nije genijalna moda za proljeće

17.03.2014 u 14:30

Proljetna modu koju ćete voljeti

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Vjerna svom prepoznatljivom stilu, asimetričnim, skulpturalnim krojevima te šarenim printovima i prirodnim materijalima, modna marka Taja predstavila je proljetnu kolekciju

Inspirirana šarenilom otoka Bali, akademska slikarica i dizajnerica Tajana Sertić stvorila je osebujnu kolekciju punu boja i otisaka, a naglasak je stavila na tunike i haljine kao must have odjevne predmete ovoga proljeća.

Otočna inspiracija kolekcije očituje se u šarenilu uzoraka na viskozi ili akrilu, ručnom pletivu na lanu i pamuku te ležernim krojevima kojima je dodana nota senzualnosti i urbane klasike. Kolekcija je namijenjena ženama koje uz današnji ubrzani tempo života žele istovremeno izgledati poslovno i opušteno te osjetiti smiraj odmora noseći ovu proljetnu kolekciju.


Razigranu proljetnu kolekciju ovjekovječio je fotograf Goran Matijašec, šminkerica je bila Sanja Agića kolekciju je predstavila nasmijana i egzotična južnoafrička manekenka Nabilah Harron.

Dizajnersko-prodajni ateljei Taja u kojima možete vidjeti kompletnu proljetnu kolekciju te dobiti savjet kako najefektnije izraziti svoje modno ja, nalaze se u Vlaškoj 103 te Vlaškoj 125.

Dizajnerski brend Taja jedinstven je spoj modernog dizajna i 40-godišnje obiteljske tradicije.
Naime, 1970. godine Vinko Sertić otvorio je poznati zagrebački krojački obrt Vinko, a danas se, nakon 40 godina, na istoj adresi u Vlaškoj 103 nalazi jedan od dva dizajnersko-prodajnih ateljea Taja.

Budući da Taja utjelovljuje viziju simbioze čovjeka i prirode, ekologijom odišu i odjeća i interijer ateljea. Sve tkanine za unikatnu odjeću i modne dodatke potpuno su prirodne, pomno birane i ručno obrađene, a posebnost interijera čine detalji koje je priroda napustila tijekom vremena.