MODNA NEUGODNOST

Zanosnoj Kosovarki haljina zadala neočekivane probleme na crvenom tepihu

29.11.2018 u 18:28

Bionic
Reading

Pjevačici Riti Ori nisu nimalo strani zavodljivi odjevni komadi kojim ponosno naglašava obline, no usprkos odabiru konzervativnije haljine za australsku zabavu luksuznog brenda Cartier uspjela je pokazati više od planiranog

Vjetrovito vrijeme u Sidneyju na vlastitoj koži osjetila je 28- godišnja pjevačica kosovskih korijena, Rita Ora, koja je u šetnji crvenim tepihom doživjela modnu neugodnost neplanirano otkrivši stražnjicu.

Za njezinu poluprozirnu haljinu asimetričnog kroja, koja je na crvenom tepihu izgledala poput umjetničkog djela, zaslužna je slavna nizozemska dizajnerica Iris Van Herpen koja uspješno spaja modu i umjetnost svojim avangardnim kreacijama.

  • +4
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bež haljinu Rita je parirala s lakiranim stiletto cipelama identične nijanse, a cjelokupno izdanje očekivano je zaokružila zlatnim nakitom s potpisom luksuznog francuskog brenda Cartier na čijoj se australskoj zabavi pojavila.

Rita u Australiji trenutno promovira novi studijski album aslova 'Phoenix', a ovog je tjedna podjednako zablistala u haljini modne kuče Marchesa na crvenom tepihu dodjele nagrada Aria na kojoj je izvela svoj aktualni hit 'Let You Love Me'.