PO SVOME

Lijepa Sofia Vergara nimalo ne mari za kritike i ne odustaje od svoje omiljene obuće

26.04.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Atraktivna Sofia Vergara se s kolegama iz popularnog showa 'America's Got Talent' sjajno zabavljala na snimanju novih epizoda za nadolazeću sezonu

Zanosna Kolumbijka koja je zahvaljujući ulozi Glorije Pritchett u seriji 'Moderna obitelj' postala najplaćenija TV glumica, najradije nosi odjeću koja u prvi plan naglašava njezine obline kojima se ponosi.

Njezin omiljeni odabir su haljine pa je na snimanju u Pasadeni bila u pripijenoj statement traper haljini duljine ispod koljena s potpisom proslavljenog talijanskog dvojca Dolce & Gabanna.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoge bi fashionistice ovakvu haljinu spojile s npr. trendi tenisicama, no Sofia se i ovoga puta odlučila za svoju omiljenu obuću, vrtoglave platforma štikle s animal uzorkom.

Upravo je obuća na platformu, omiljeni odabir zavodljive latino ljepotice zbog koje se često našla na meti kritičara no čini se da to lijepu glumicu koja će u srpnju ove godine proslaviti 49. rođendan to nimalo ne zabrinjava.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Stajling je upotpunila upečatljivim nakitom, a dugu kosu stilizirala je u blage uvojke.

Inače, u novoj 16. sezoni 'America's Got Talent' osim Sofije, u žiriju će biti i Heidi Klum, Simon Cowell i Howie Mandel, a emitiranje počinje, kako je najavljeno, 1. lipnja.