ZNA ŠTO SE NOSI

Zanosna crnka spojila je dva vodeća trenda sezone i privukla poglede poput magneta

10.09.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Australska manekenka pakistanskog i litvanskog porijekla Shanina Shaik jedna je od najljepših žena svijeta. Kada tome pridodamo činjenicu da je u svakom trenutku odjevena od glave do pete u trendi komade koje s lakoćom spaja u genijalne stajlinge, nimalo ne čudi to što lijepa crnka svugdje kamo krene privuče veliku pažnju javnosti. Nedavno je zahvaljujući svom trendi outfitu okretala glave na ulicama Londona

Proslavljena manekenka Shanina Shaik nije prošla neprimijećeno na ulicama Londona, u kojem za tjedan dana počinje Tjedan mode. 29-godišnja ljepotica, najpoznatija kao jedna od Victorijinih anđelica, u englesku metropolu je stigla kako bi odradila sve probe za zakazane modne revije, a nakon dugog dana uputila se na večeru u poznati talijanski restoran Scallini.

Nije trebalo dugo da engleski paparazzi spaze crnokosu ljepoticu na ulicama grada. Zanosna manekenka za večeru je odjenula genijalan stajling, spojivši dva vodeća trenda sezone. Crne kožne hlače širokih nogavica Shanina je spojila s tankom rebrastom vestom s Petar Pan kragnom, a stajling je upotpunila štiklama i popularnom torbom Saddle s potpisom modne kuće Dior.

U prošlogodišnjoj sezoni jesen-zima gotovo da nije postojala slavna modna ovisnica koja u svoju kolekciju u ormaru nije pospremila barem jedan odjevni komad od kože, a sudeći po novim jesenskim kolekcijama high street brendova, koje svakoga dana nadopunjuju nekim novim komadima, trend kožnih krpica koje odišu luksuzom nećemo zaobići ni u narednim mjesecima.

  • +6
Shanina Shaik Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da će kožni komadi i ove jeseni zavladati modnom scenom, dovoljno govore podaci globalne modne tražilice Lyst. Prema njihovu novom tjednom izvještaju, od početka kolovoza pretraga modnih kupaca za kožnim komadima porasla je za 31 posto, a iz tjedna u tjedan u iznosu od 19 posto bilježe porast pretraživanja kožnih hlača širokih nogavica - baš poput ovih koje je odabrala lijepa Shanina.

Također, pletene veste i majice s Petar Pan kragnom slove za jedan od omiljenih trendova jeseni. Kratkih ili dugih rukava, uz tijelo ili predimenzionirane, klasične pamučne ili vunene polo majice postat će predmetom žudnje brojnih trendseterica, tvrde modni stručnjaci koji su ih već ubrojili na svoje liste velikih modnih trendova za aktualnu sezonu, a to vrlo dobro zna i lijepa australska manekenka.

Kopirajte stajling