SHANINA SHAIK

Malo se zaletjela: Bivša Viktorijina anđelica objavila pa obrisala sliku sa svog vjenčanja

02.05.2018 u 18:23

Bionic
Reading

Prvu fotografiju sa svog vjenčanja za dugogodišnjeg zaručnika Gregoryja Andrewsa (DJ Ruckus), održanog proteklog vikenda na Bahamima, bivša Viktorijina anđelica Shanina Shaik podijelila je u utorak sa svojim obožavateljima putem Instagrama. Fotografija je ubrzo izbrisana i zamijenjena novim fotografijama, u čijem se opisu možda krije razlog ekspresnog micanja prve fotografije

Tijekom svadbenog vikenda na Bahamima, Shanina i DJ Ruckus su uoči vjenčanja pripremili večeru za dio uzvanika, a australski model je objavila fotografiju s te večeri u kojoj se pohvalila kako je sama zaslužna za svoj izgled.

'Ovako sam izgledala na večeri uoči vjenčanja. Sama sam se našminkala', pohvalila se Shanina na svom Instagramu.

No fotografija na kojoj je šminkom promijenila konturu svojih naglašenijih jagodica i kosom svezanom u rep naglasila oči, ubrzo je izbrisana s njezinog profila, a na njemu su naknadno objavljene fotografije sa samog vjenčanja.

Vjenčanje Shanine Shaik i DJ-a Ruckusa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Na njima27-godišnja manekenka zahvaljuje časopisima koji su fotografirali njezino vjenčanje, a ugovor s tim časopisima vjerojatno je i razlog zbog kojega je morala izbrisati fotografiju.

Uzvanice njezinog vjenčanja očito nisu bile pod nikakvim ugovorom pa su njihove fotografije još uvijek dostupne. Ne znamo tko je bio zadužen za Shaninu šminku na samom vjenčanju, ali ne možemo ne primijetiti da je večer uoči vjenčanja sama bolje odradila posao.

Na toj je večeri Shanina odjenula Zimmermanovu haljinu s dubokiv V-izrezom, dok je na samom vjenčanju nosila čipkastu vjenčanicu s potpisom britanskih dizajnera Ralpha & Russa.

S 34-godišnjim DJ Ruckusom Shanina je zaručena dulje od dvije godine, a intimna svečanost za rodbinu i prijatelje, prema navodima E! Newsa, održana je na Eleutheri, privatnom otoku Ruckusovog slavnog rođaka Lennyja Kravitza.

Djeveruše australskog modela bile su Nicole Williams, Natalie Halcro i Olivia Pierson.