FASHION GURU

Žanamari ima skladno tijelo i treba ga naglasiti, ali zar baš svaki put u haljini koja ima manje od 35 cm duple širine materijala

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 11.09.2022 17:53
  • Objavljeno 11.09.2022 u 17:53
Žanamari

Žanamari

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje/Borna Hržina

Na beauty eventu u metropoli pojavila se i najpoznatija Makaranka, Žanamari. Zgodna brineta ima figuru iz snova, s tim se slaže i Fashion Guru, ali ono što je upitno su njezini modni odabiri

Gledam događanja ovih dana i nemam koga izabrati za komentar, sve neki ljudi za koje čitatelj tportala (a i ostalih) nikad nije čuo, a ja ipak i dalje želim biti čitan. Muku mučim, dao bih priliku tim nekim infuencerima, ali koga oni zanimaju?

A Maju stvarno ne bih više, tako da idemo mi na provjereno najužu i najkraću haljinu s eventa, a nosi je, naravno, Žanamari.

Ne znam samo gdje uspije nabaviti takve mikro haljine, OK uglavnom izgledaju kao da su iz China Towna. Možda se varam, ali dizajn nije baš Saint Laurent, ili je to zbog ovog iznimnog poprsja i rupe u kroju.

Inače njezino skladno tijelo treba naglasiti, ali zar baš svaki put u haljini koja ima manje od 35 cm duple širine materijala.

  • +20
  • +17

Predstavljanje novog beauty proizvoda u Zagrebu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Poje/Borna Hržina

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!