FASHION GURU

Prepoznao sam Sanju Musić Milanović samo po boji kose jer da je plava, lako bih je zamijenio za Kolindu; baš tako se i bivša predsjednica znala odjenuti

  • 09.09.2022 u 11:26

  • Bionic
    Reading

    Za susret s turskom prvom damom Sanja Musić Milanović odabrala je jednostavnu svijetloplavu haljinu s preklopom na gornjem dijelu, a ona je Fashion Gurua odmah podsjetila na neke od prijašnjih stajlinga Kolinde Grabar Kitarović, no sve u svemu - nije škrtario na modnoj ocjeni

    Kako sam prije neki dan zamijenio Ecclestoneicu za Šuicu, ovoga puta sam ipak znao da je u pitanju Milanovićka, ali samo po boji kose, jer da je plava, lako bih je zamijenio za Kolindu, jer baš tako se i bivša predsjednica znala odjenuti.

    Naša ‘mail dama’, kako je nazivaju po društvenim mrežama, odlučila se za haljinu na preklop koju je napravio svaki brend, od Konjščinske preko Mehunke pa do Furstenbergice, a koja jedina zaslužuje zasluge za nju jer je toliko eksploatirala taj kroj da je i prepoznatljiva po njemu.

    • +7
    Sanja Musić Milanović i Emine Erdogan Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

    Kreacija na Sanji je lijepa, boja je također interesantna, golublje siva, čak je uspjela isfurati i cipele u istoj nijansi.

    Dobra je bila naša Sanjica, ali kada vidiš tursku prvu damu pored nje, shvatiš da se na njoj vidi da ne oskudijeva, tako da je onda naša prva dama ipak bolje, pristojnije, elegantnije i daleko skromnije odjevena.

    Supruge hrvatskog i turskog predsjednika Sanja Milanović Musić and Emine Erdogan posjetile OŠ Matije Gupca Izvor: Cropix / Autor: Cropix

    Rekao bih da je Sanja zaslužila ocjenu 4, ali da ne dobijem mail, reći ću da je čista petica.

    • +20
    Svečani doček turskog predsjednika Erdogana u Uredu predsjednika Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.