metalik detalji

Zamjena za 'sambice': Nikeove nove tenisice postaju must have jesenski model

14.09.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Nikeove 'V2K' tenisice imaju baš sve što je potrebno da bi postale neizostavan jesenski komad - metalik detalje, neodoljivu udobnost i svestran dizajn

Trendovi tenisica za sezonu jesen-zima 2023.-2024. jasno su dali do znanja kako će must have modeli biti oni s metalnim dekoracijama ili u potpunosti 'optočene' metalnim sjajem. U skladu s time, Nike nam donosi novi hit model kojem je zagarantirana ogromna popularnost.

Riječ je modelu 'V2K' kojeg karakteriziraju toliko željeni metalik detalji, u neodoljivoj kombinaciji s elegantnim bež potplatom te crnim, sivim i bijelim uzorcima.

Ovaj dizajn ne čini ih samo posve pogođenim modnim odabirom, već i vrlo svestranim komadom koji se isplati učiniti dijelom svoje garderobe! Naime, iznimno se lako kombiniraju na većinu outfita te će izgledati sasvim pogođeno stilizirane s omiljenim jesenskim komadima.

Primjerice, odlično će izgledati nošene na najelegantnijim odjevnim predmetom, balonerom, koji će ove sezone uživati popularnost veću nego ikad prije. Uz to, izvrsno će pristajati i ležernim stajlinzima s tajicama, puloverima ili kožnim jaknama, zbog svoje udobnosti nosive su od jutra do mraka.

Adidasove 'sambice' proteklih sezonu nosile su status uvjerljivo najpoželjnijih tenisica, no modni stručnjaci već neko vrijeme najavljuju pad njihove popularnost Prema svemu sudeći, Nike napokon ima model koji bi mogao zasjati kao najveći hit sezone!