novi trend

Srebrne tenisice sve su što želimo ove jeseni: Trendi, chic i nosive uz sve

12.09.2023 u 05:56

Bionic
Reading

Ove sezone bijele tenisice dobit će dostojnu zamjenu. Dolaskom jeseni dosadašnje modele u bijeloj boji mijenjamo za srebrne, a oni se također mogu kombinirati uz sve te su pritom vrlo trendi i tako chic

Modni znalci ove sezone složni su u jednom – u ormaru pogurajte bijele modele (no ne bacajte ih, ipak se radi o klasici) i napravite mjesta za nove trendi tenisice koje ćemo obožavati.

Da, poprilično je teško rastati se od obožavanih bijelih tenisica, barem na jedno vrijeme. Naime tenisice u toj boji omiljene su zbog niza razloga - najlakše ih je kombinirati, a mogu se prilagoditi svakom izgledu i baš svakoj prilici.

No sada su postale tenisice koje su više od samog trenda. Imaju iste karakteristike kao one bijele, a također izgledaju vrlo elegantno. Vrijeme je za - srebrne tenisice.

Kako srebrne tenisice uklopiti u svakodnevni street style?

Možda se na prvu ne čini tako, ali tenisice u srebrnoj boji možda su i više nosive od bijelih modela. One nastale suradnjom Adidasa i Wales Bonnera vrlo ležerno kombinirajte uz bijelu košulju (koja nije posve zakopčana) i široke traperice. No sjajne tenisice odlično pristaju i uz maksi haljinu ili suknju. Upravo trendi Skandinavke vole ovu kombinaciju suknji i tenisica.

Srebrne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo