Trendovi

Ova Zarina prijelazna jakna košta samo 50 eura, a izgleda daleko skuplje

30.08.2023 u 17:42

Bionic
Reading

Inditexov najpopularniji brend svake nas sezone stavi na slatke muke kad se radi o trendi komadima koje bi svaka fashionistica rado imala u svojoj garderobi

Prijelazni period, složit će se svi, uvijek je najnezgodniji za kombiniranje, osobito za prve prohladne dane i večeri, kad nam je primjerice prerano za baloner ili sako, a u tom slučaju savršen izbor bila bi divna kraća jakna koja svojim izgledom podsjeća na baloner.

Zarina prijelazna jakna od samo 50 eura doista je odličan dodatak svakoj garderobi, osobito za prve dane jeseni, a dolazi u dvije trendi nijanse koje se lako i jednostavno uklapaju u sve što imate u ormaru.

  • +17
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osim što je iznimno laskavog kroja, izgleda puno skuplje nego što košta, a možete je bez problema kombinirati s trendi maksi suknjama, lepršavim haljinama, traperom...

Što čini ovu cool jaknu tako posebnom? Njezin se dizajn nastavlja na jedan od najvećih trendova za jesen/zimu 2023./2024. jer je na modnim pistama dizajnera postalo jasno prije svega jedno: u novoj sezoni sve se vrti oko teme nosivosti. Nemali broj kolekcija karakteriziraju smireniji, klasičniji stajlinzi poput kombinacija traperica i košulja te hudica s tajicama u monokromatskom izdanju. A međusezonska jakna, koja savršeno odražava ovaj trendovski ugođaj, bez sumnje je omiljeni trench, odnosno nešto što je još više cool - trench jaknica.

Nedavno je takav model primijećen u kolekciji španjolske hype etikete Loewe, a high street verzija koju smo pronašli u Zari djeluje vrlo slično luksuznoj verziji. Zarina kratka jakna izgleda vrlo kvalitetno i doista se uklapa u sve prisutniji trend normcore: klasičan dizajn koji ide uz sve, a možete ga jednostavno kombinirati sa svime što imate u ormaru.

Pa ako već razmišljate o jesenskim stajlinzima, ovaj dragulj s potpisom Zare dobro će vam doći, a dugo ćete ga nositi.