ULIČNA MODA

Zagrebačke ulice poput modne piste: Nema tko se nije okrenuo za atraktivnim djevojkama na špici

18.03.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Hrvati su jedva dočekali otvaranje terasa kafića, a u kombinaciji s lijepim vremenom gužva na zagrebačkoj špici je zagarantirana. Zgodnih i odlično odjevenih djevojaka nije nedostajalo ni ovog puta, a tportalov fotograf budnim je okom pratio sve stajlinge i izdvojio 10 najboljih modnih izdanja

Koliko pažnje Hrvatice pridaju svojim odjevnim kombinacijama i koliko stila imaju, najbolje se dalo vidjeti proteklih dana na ulicama Zagreba. Tportalov fotograf udobno se smjestio na zagrebačkoj špici i strpljivo čekao da se ispred njega prošeću Zagrepčanke u najboljim outfitima, a ono što je zabilježio svojim objektivom je za svu pohvalu!

Nema tko se nije okrenuo na špici za zgodnim i odlično odjevenim djevojkama koje su se zahvaljujući svom istančanom modnom ukusu našle u našoj galeriji.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Da Zagrepčanke itekako prate aktualne modne trendove, dalo se primijetiti prvenstveno po njihovom izboru traperica. Skinny modeli više nisu na meti modnih ovisnica, a zamijenili su ih ležerni modeli širih nogavica. Ovih se modnih smjernica pridržavaju i Zagrepčanke, kojima zaista treba odati priznanje za trud koji ulažu u praćenje svjetskih trendova, a potom i za trud oko njihova preslikavanja u svoju garderobu.

No nisu samo skinny traperice jedine od kojih ćemo se oprostiti ove sezone. Maksi suknje polako odlaze u zaborav, a ove sezone zamjenjuju ih minice. Najbolji dokaz toga su i dvije prijateljice koje je tportalov fotograf zatekao na špici. Obje su prošetale gradom u chic izdanjima s minicom u glavnoj ulozi.

Jedna je posegnula u ormar za kariranom minicom na kopčanje, a druga je odabrala crnu plisiranu minicu, koja slovi za veliku modnu povratnicu, po uzoru na stajlinge američkih školarki.