EFEKTNO IZDANJE

Zagrebačke ulice kao modna pista: Nekoć omraženu boju nosi sa stilom, a zahvaljujući odličnom stajlingu bila je magnet za poglede na špici

02.03.2021 u 14:38

Bionic
Reading

Proljetne temperature u hrvatskoj metropoli posljednjih dana brojne su izmamile na ulice, a sudeći po stajlinzima djevojaka na zagrebačkoj špici, sve je spremno za novu modnu sezonu

Brojne dame s veseljem su dočekale visoke temperature, što posljednjih dana dokazuju svojim odjevnim kombinacijama na Cvjetnom trgu. Tople jakne poput pufastih modela koji su obilježili zimsku sezonu odbacuju u prilog nošenju kožnih bajkerica, traper jakni i laganijih verzija kaputa.

Kada govorimo o obući, trendovske siluete čizmi poput nabranih inačica i combat modela i dalje predstavljaju omiljeni odabir modno osviještenih djevojaka sa zagrebačke špice koje se svakom sezonom trude ići u korak sa svjetskim modnim trendovima.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Tportalov fotograf i ovoga puta zabilježio je pregršt odjevnih kombinacija vrijednih kopiranja, a nama je za oko zapeo stajling djevojke koja je uspješno spojila jedne od najvećih modnih trendova trenutka.

Iako brojne dame ne dijele pretjerano dobro mišljenje o modnim komadima u smeđoj boji, ove godine, po svemu sudeći, upravo ona ima jednu od ključnih uloga na modnoj sceni. Postala je omiljenom u svijetu vodećih street style zvijezdi, a po uzoru na njih, stajliš djevojka sa zagrebačke špice istaknula ju je efektnim kompletom od samta s ležerno prebačenim šalom brenda Louis Vuitton.

Dominaciju smeđe uspješno je razbila trendovskim modelom čizama s glomaznim potplatom od gume u crvenoj boji - verzijom koja izgledom neodoljivo podsjeća na popularni model BV Tire s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta.