ISPLATI IH SE IMATI

Zadovoljit će i najzimogroznije: Izdvojili smo najbolje modele toplih čizama s polica trgovina

13.12.2020 u 12:00

Bionic
Reading

Kada slojevi odjeće nisu dovoljni u hladnim mjesecima, glavnu riječ tada nesumnjivo vode topli modeli čizama, kojih ni ove sezone ne manjka na policama trgovina

Za modele toplih čizama karakteristično je to da imaju debeli potplat i izolacijski sloj presvučen nepropusnim materijalom, a iznutra su najčešće podložene vunom ili umjetnim krznom.

Nalik proteklim sezonama, tople inačice čizama koje uživaju veliku popularnost modeli su s potpisom švicarskog brenda Inuikii, a koji dizajnom neodoljivo podsjećaju na kultni Nowles s potpisom francuske dizajnerice Isabel Marant.

Ovaj model čizama svoju prepoznatljivost na modnoj sceni ponajprije može zahvaliti detalju vezica u kontrastnoj boji preko većinskog dijela stopala, a da je uistinu riječ o jednom od najpopularnijih komada, dovoljno govori pojava njegovih jeftinijih verzija na policama trgovina.

Uz tople čizme nalik ušminkanoj verziji buca, ove sezone u misiji osiguranja topline stopalima brojnim damama prvi će odabir biti omražene uggsice, a koje su relevantnost na modnoj sceni prvenstveno zadržale zahvaljujući udobnosti.

Udobne natikače i omražene čizme od ovčjeg krzna ove godine pokazale su se jednim od najtraženijih modnih komada s potpisom američke kompanije Ugg Australia. I dok njihove krznene natikače na mjesečnoj razini u prosjeku osiguraju 21 tisuću, njihove prepoznatljive čizme ostvare 95 tisuća pretraživanja, što dovoljno govori o njihovoj globalnoj popularnosti.

Kako biste obućom osigurali potrebnu dozu topline, pretražili smo ponudu high street trgovina i pronašli najljepše modele toplih čizama za svačiji ukus i džep.

  • +8
Tople čizme s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo