POMLAĐUJUĆI UDARAC SVJEŽINE

Zaboravite na micelarnu vodu: Ovaj proizvod za čišćenje lica postao je veliki hit, a jasno je i zašto

02.06.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Dame diljem svijeta posljednjih mjeseci veću pozornost posvećuju njezi kože, o čemu dovoljno govore brojna istraživanja, a novim trendom u svijetu preparativne kozmetike uspjeli su postati takozvani maslaci za čišćenje lica

Protekla godina obilježena globalnom pandemijom zahtijevala je manje ulaganje truda u rutinu šminkanja, a kao posljedicu donijela je veću brigu o njezi kože i samim time veći interes za preparativnu kozmetiku.

U moru proizvoda koji su posljednjih mjeseci zaokupili pažnju žena diljem svijeta, poseban interes osigurali su maslaci za čišćenje lica. Osim što uklanja sve nečištoće s lica, ovaj beauty proizvod daruje joj pomlađujući udarac svježine.

Bez obzira na to koristite li maramice za uklanjanje šminke, ulje za čišćenje ili micelarnu vodu: uklanjanje ostataka šminke prije spavanja jedina je i najvažnija stvar vaše svakodnevne rutine njege kože. Ako želite uštedjeti na nekoliko proizvoda, možete se osloniti na maslace za čišćenje kakve nude brojni brendovi. Ne samo da uklanjaju vodootpornu maskaru sa trepavica i slične proizvode za make-up, već istovremeno predstavljaju proizvod za njegu kože.

Zahvaljujući brojnim prirodnim sastojcima koje sadrže, maslaci za čišćenje lica imaju veliki učinak na ten kože. Ručno rađeni maslaci za čišćenje lica bogati su raznim vitaminima i biljnim uljima, uključujući pčelinji vosak, ružinu vodicu, shea maslac i gel aloe vere. Ova kvalitetna mješavina pomaže regeneriranju kože i stvaranju kolagena te objavljuje rat prištićima, miteserima, crvenilu i sličnim nesavršenostima na koži lica, dok ju istovremeno umiruje i vitalizira.