LISTA marie clairea

Od moćnih seruma do mirisnog ruža za usne: Sedam beauty proizvoda koji su proglašeni najboljima u svijetu

26.05.2021 u 11:55

Bionic
Reading

Dvadeset pet međunarodnih beauty novinara ove je godine sudjelovalo na tradicionalnoj dodjeli nagrada Prix d'Excellence magazina Marie Claire čiji je cilj otkrivanje i proglašenje najboljih beauty proizvoda u aktualnoj godini

Od izvrsnih formula za čistu kosu, maski za lice pa sve do ekoloških ruževa za usne i seruma za obnavljanje kože, ovih sedam beauty proizvoda proglašeno je najboljim na svjetskoj razini.

Botanical Repair kolekcija proizvoda s potpisom brenda Aveda

Ovom poznatom beauty brendu bilo je potrebno čest godina za stvaranje i lasniranje veganske kolekcije proizvoda za njegu ispucale kose koja se, prema svjetskim beauty novinarima, itekako isplatila. Aktivni biljni sastojci poput avokada i zelenog čaja zaglađuju i sprječavaju lomljenje kose čineći ju mekom i podatnom.

Estée Lauder Advanced Night Repair Multi-Recovery Complex

Ovaj pionir u istraživanju mogućnosti obnavljanja kože preko noći koristi najnoviju znanost. Otkrivši molekuku koja je bitna za prirodno obnavljanje izgleda kože, beauty brend Estee Lauder stvorio je jedinstvenu formulaciju preoblikujući svoj kultni serum. Tijekom noći koži pomaže stimulirati vlastitu obnovu stanica i stvaranje kolagena, u jutarnjim satima osiguravajući čvrstu i zategnutu kožu.

Ruž za usne s potpisom brenda Hermès

Luksuzni francuski brend koji je svjetsku slavu stekao svojim skupocjenim torbama poput kultne Birkinice otisnuo se u beauty svijet stvorivši kolekciju ruževa za usne na kojem nije štedio na nijednom detalju. Spomenuta kolekcija nudi širok spektar nijansi ruževa za ponovno punjenje, nježno prožete lijepim mirisom sandalovine i biljke anđelike stvorenim od strane poznate parfemistice, Christine Nagel.

Hydra Beauty Camellia maska za obnovu kože brenda Chanel

Ovaj kremasti balzam njeguje, hidratizira i umireju kožu, a na njegovu popisu sastojaka nalazi se bijela kamelija, koja nudi vrhunsko vlaženje kože, te plavi đumbir za nadopunu kože moćnim antioksidansima.

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 ampule

Inspirirane pilinzima kakve na koži izvode dermatolozi, ove ampule posao odrađuju kod kuće, te u rekordnom roku pomažu obnoviti kožu. Zahvaljujući glikolnoj kiselini (aktivni sastojak za piling mrtve kože i ubrzavanje obnavljanja stanica), uz umirujuća hidratantna sredstva, nakon korištenja ampula ovog francuskog beauty diva koža je sjajna i glatka na dodir.

YSL Beauty Pure Shots

Ova kolekcija pojačivača za kožu odnosi se na cjelodnevnu njegu. Postoje tri dnevna seruma, jedan noćni te četiri vrste seruma stvorene za zaštitu kože od okolišne stvarnosti urbanog života. Formulirani s aktivnim biljnim sastojcima (marokanske biljke, cvijet kaktusa, sljez, ekstrakt irisa, bodljikava kruška) i dokazano omiljenim sastojcima dermatologa (hijaluronske i glikolne kiseline, kao i peptida), ove će mješavine na koži ostaviti osjećaj napunjenosti, dok umanjuju sitne linije, dehidrirani izgled i gubitak čvrstoće kože drže pod kontrolom.

Clarins Paris Total Eye Lift

Naše oči stalno izložene zaslonima nesumnjivo zaslužuju tretman visokih performansi da bismo se brinuli o njima, a navedeno garantira Clarinsova svježa formula od dva aktivna sastojka (ekstrakt organske harungane i vosak od cvijeta Cassie) odabranih zbog njihovih svojstava podizanja i zaglađivanja kože. Tijekom testiranja proizvoda, većina korisnika vidjela je svjetlije, glatke rezultate u samo jednoj minuti, što je, prema riječima beauty novinara, nevjerojatno postignuće ostvareno formulom od 94 posto prirodnih sastojaka.