podižu svaki stajling

Zaboravite na klasične crne: Hulahopke s uzorcima novi su vrući trend kojem nećete moći odoljeti

20.12.2021 u 14:53

Bionic
Reading

Kad se radi o modnim trndovima, Instargram je već dulje vremena mjesto na kojem niču vrći hitovi, a hulahopke s monogramom posljednja su Instagram senzacija

Trend hukahopki s uzorkom i logotipom pojavljuje se posvuda, od stajlinga slavnih i poznatih do objava modnih influencera.

Ove sezone nisu samo cipele, torbe i nakit u službi isticanja blagdanskih stajlinga. Kako biste ove zime svoj stil podigli na višu razinu, posegnite za prozirnim hulahopkama, ukrašenim sitnim natpisima, točkicama ili drugim uzorcima jer su se na velika vrata vratile na modnu scenu.

Prošle godine su prozirne crno-bijele tajice s logom Chanela postale jedan od najpoželjnijih modnih predmeta sezone. Guccijeve hulahopke s monogramom i slično mrežasto donje rublje time su također stekli nevjerojatnu popularnost. Ove godine Instagram su preplavile svjetlucave Fendijeve hulahopke s utisnutim 'Karligraphy' logom, logotipom Karla Lagerfelda.

Stoga, umjesto da ove zimske sezone igrate na sigurno s klasičnim crnim, manje ili više prozirnim hulahopkama ili tajicama, garderobu, ali i stajling osvježite i razigrajte s parom suptilno otisnutih hulahopki. Ovaj elokventan komad odjeće dat će posve drugačiji naglasak svakoj kombinaciji te unijeti blagdansku živost i razigranost, čak i kada se radi o modnim kombinacijama u pretežito crnoj boji poziva vas da preusmjerite središnji dio vašeg ansambla, a istovremeno se zabavite za blagdane.

Ako vam nedostaje inspiracije, bacite oko na ove sjajne primjere s Instagrama.