BUDITE ORIGINALNI

Vrijeme je da usvojite ove modne trikove koji će vam pomoći začiniti baš svaki stajling

24.04.2020 u 11:56

Bionic
Reading

U moru inspirativnih modnih prijedloga za proljeće/ljeto 2020. koje nam sugeriraju modni dizajneri izdvojili smo šest na kojima ćete nam biti zahvalni. Ovi modni trikovi začinit će baš svaki vaš stajling i donijeti vam brojne komplimente

Prošle godine dizajneri su na tjednima mode predstavili svoje kolekcije za nadolazeće proljeće/ljeto 2020. Od Milana, preko Pariza i Londona, pa sve do New Yorka pomno smo pratili i bilježili novitete koji nas očekuju ove sezone.

Iako je uvjek poželjno počastiti se s nekoliko novih komada zahvaljujući kojima ćete biti u korak s trendovima, nije sve u odjeći. Puno više možete postići ako se znate poigrati modom. Način na koji sklapate svoj odjevne kombinacije i originalnost koje se pritom pridržavate mogu vam donijeti puno više od same trendi krpice koju ste pohrlili kupiti u trgovinu.

Na modnim pistama smo primijetili nekoliko cool načina na koje možete podignuti svoje stajlinge, a za vas smo ovaj put izdvojili šest koji će vam pomoći da u narednim mjesecima zaradite brojne komplimente.

1. Nosite kardigan kao bazu

Kardigani su bili ogroman trend ove zime, no zahvaljujući nekolicini dizajnera ovaj odjevni komad obožavat ćemo i dalje. Dizajnerica Miuccia Prada kardigane je podigla na novu razinu, predstavivši potpuno novi način nošenja istih tijekom modne revije brenda Miu Miu za proljeće/jeto 2020. Kardigan koji smo dosad nosili preko drugih odjevnih komada, Muccia Prada predlaže kao bazu. Naš savjet je da tanke kardigane nosite ispod haljina ili topića bez rukava s četvrtastim dekolte-izrezom.

2. Nosite svilenu maramu umjesto remena

Ako su vam dosadile suknje koje imate u ormaru, Burberry ima odlično rješenje kako ih začiniti. Umjesto remena, oko struka zavežite efektnu svilenu maramu i vaš stajling će u trenu poprimiti potpuno novi izgled.

3. Nosite mini haljinu preko traperica

Ono što Skandinavke rade godinama, tek sada su prigrlili i svjetski dizajneri. Khaite je u sklopu kolekcije za proljeće/ljeto 2020. predložio kombinaciju retro mini haljine s puf rukavima u kombinaciji s trapericama. Ovaj trend neodoljivo podsjeća na modu 90-ih kada su trendseterice nosile mini haljine preko tajica, a Khaite je definitivno dokazao da ovaj trend pripada 21. stoljeću.

4. Nosite prsluk preko bluze s puf rukavima

Vjerojatno ste i sami primijetili da se prsluci vraćaju u modu. Osim prsluka od odijela, ove sezone bit će popularni i pleteni prsluci inspirirani 70-ima koje modna kuća Louis Vuitton predlaže u kombinaciji s ultra popularnim bluzama s puf rukavima.

5. Nosite dolčevitu ispod košulje

Iako ovaj modni eksperiment ne predlažemo za ljetne mjesece, u ovih nekoliko proljetnih tjedana koji su pred nama stignete ga isprobati. Victoria Beckham je svoje modele odjenula u cool kombinaciju odijela, košulje i dolčevite, predlažući modnim ovisnicama da dolčevite ovog proljeća nose ispod košulja.

6. Kardigan začinite remenom

Jedna u nizu modnih kuća koje su potvrdile činjenicu da će kardigani biti hit i tijekom proljetnih mjeseci je i Chanel. Francuska modna kuća koja desetljećima drži naglasak na eleganciji predlaže nam da kardigane nosimo u kombinaciji s remenom, kako bi naglasili struk i postigli dojam profinjenosti.