CARMEN GIMENO

Za svaku dob: Hlače koje nosi omiljena modna ikona chic su alternativa haljinama

08.08.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, modna je influencerica s rastućim brojem pratitelja na društvenim mrežama, a njezin je stil, sofisticiran, chic i ženstven, idealan za svaku dob

Oko 300 tisuća pratitelja na Instagramu, Carmen gotovo svakodnevno oduševljava inspirativnim stajlinzima zahvaljujući kojima je zaradila laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih pedeset plus dama.

Modna ikona iz španjolskog Bilbaa ponovno ima outfit bez greške zahvaljujući komadima koji stižu s polica omiljenog high street brenda koji rado nose i domaće zaljubljenice u modu.

  • +5
Hlače širih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Cos

Sjedokosa Španjolka čije modne kombinacije ruše nepisana pravila odijevanja za zrelije dame u mnogim je prigodama dokazala kako svoje cool outfite s lakoćom slaže i s potpisom dobro poznatih pristupačnih brendova, osobito Zare.

I ovoga je puta vješto spojila dva komada s potpisom najpopularnijeg Inditexovog brenda i nije pogriješila. Ležerna ružičasta košulja načinjena od prozračne ružičaste tkanine idealne za ljeto i upečatljive ljetne hlače širih nogavica s diskretnim uzorkom odlično funkcioniraju skupa te pristaju svima bez obzira na dob.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Ovakve laskave hlače idealne su i za one situacije kad nam dosade suknje i haljine ili kad nam je za traperice ipak prevruće te je najbolje da su od nekog prozračnog, prirodne tkanine.

Modnu kombinaciju za koju je dobila samo pregrš komplimenata s puno stila je upotpunila cool komadima poput preslatke torbice od pruća s kožnim detaljima (španjolski brend Piel de Mar) i udobnim balerinkama, također iz Zare.

Stajling koji skida godine u trenu, začinila je s nekoliko zlatnih ogrlica i retro sunčanim naočalama bijelih okvira, pa ne čudi da su Instagram profil ove kreativke sa srebrom u kosi vrlo brzo obožavatelji zasuli bezbrojnim komplimenatima.