OMILJENI LJETNI KOMAD

Za razliku od Kate Middleton sestra Pippa ima oko za modu: Ne skida se iz trendi haljina

13.07.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Pippa Middleton živi puno slobodnijim stilom života od svoje starije sestre, vojvotkinje Kate Middleton, koja se za pojavljivanja u javnosti odijeva prema određenom kraljevskom protokolu, pa je i njezino odijevanje puno bezbrižnije, razigranije i u skladu s trendovima. Otkako je obznanila svijetu svoju prvu trudnoću lijepa Pippa sve češće odabire udobnu i nosivu odjeću, što ne znači da se odrekla trendi krpica, već upravo suprotno

Sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, ne samo da brine o svojoj figuri, već i o stajlinzima koje odabire za javna događanja. Lijepa trudnica, koja iščekuje svoje prvo dijete sa suprugom Jamesom Matthewsom, s dolaskom toplijih dana jedva je dočekala uskočiti u omiljeni odjevni komad - lepršave haljine.

Da prati trendove Pippa je već nebrojeno puta dokazala, ali u posljednje vrijeme do izražaja je još više došla njezina sklonost ka biranju trendi odjevnih kombinacija koje uvijek iznese u svom stilu - ležerno i damski. Ako je suditi prema beskrajnom nizu njezinih posljednjih modnih odabira, slavna Britanka ne može se zasititi trendi haljina koje su omiljeni ljetni hit slavnih trendseterica.

  • +16
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gdje kupiti?

Kao velika ljubiteljica tenisa Pippa je u društvu brata Jamesa Middletona uživo s tribina pratila Wimbledon, a njezina odjevna kombinacija nije mogla proći neprimijećeno. Lijepa trudnica plijenila je pažnju u plavoj košulji-haljini na pruge koja se po sredini kopča i veže u mašnu, s potpisom Ralpha Laurena, koju je upotpunila crossbody torbicom brenda Pop & Suki, Ray-Ban sunčanim naočalama i omiljenim espadrilama s potpisom Penelope Chilvers.

Haljine na kopčanje i vezanje uvjerljivo su trend koji je obilježio proljetno-ljetnu sezonu, a Pippa zna da u kombinaciji s prugicama i nezaobilaznim espadrilama ne može pogriješiti.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gdje kupiti?

Prije nekoliko dana Pippa je za meč odjenula vrlo sličnu odjevnu kombinaciju, a za posebnu pohvalu je bijela rupičasta haljina idealna za dugo toplo ljeto, koju je također nosila uz popularne špagerice.

Preslatku ružičastu midi haljinu s volanima pri dnu i tankim naramenicama s potpisom brenda J.Crew Pippa je uskladila s natikačama brenda French Sole i torbom s resicama s potpisom brenda Dee Ocleppo.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gdje kupiti?

U vrlo sličnoj haljini, samo dužeg maksi kroja, Pippa je nedavno viđena u šetnji psa, a riječ je o ženstvenoj satenskoj haljini u boji breskve s potpisom dizajnerice Cynthije Vincent, koju je upotpunila 'chic' torbicom od ratana s potpisom brenda Boho Bags, Sam Edelman sandalama te omiljenim Ray-Ban naočalama.

Gdje kupiti?