BLANKA VLAŠIĆ

Za potpunu sreću falio je samo - on

23.11.2010 u 12:14

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon svečanog dočeka u Zagrebu, za najbolju atletičarku svijeta koja je s prestižnom nagradom IAAF-a pristigla iz Monte Carla, uslijedila je fešta i zračnoj luci Resnik u Kaštelima, gdje ju je dočekala cijela obitelj i obožavatelji, ali čeznutljiv pogled pokazao je da carici visina ipak netko nedostaje

'Zahvaljujem se ljudima iz Grada na njihovoj želji da upriliče svečani doček, ali cijelu noć nisam oka sklopila i ne osjećam se caricom. Doći ću sutra navečer na Rivu, prošetati, ali bez organiziranog dočeka ili slavlja', rekla je Blanka, sa zadovoljstvom komentirajući i posljednji u nizu uspjeha.

Uz nju su stajali ponosni tata i ujedno trener Joško, mama Venera te braća Marin, Luka i Nikola. Brojni novinari, fotoreporteri i TV ekipe i najvjerniji obožavatelji zdušno su pljeskali dok je rezala tortu dobrodošlice, obasuvši je cvijećem i balonima.

No objektiv je u desetinki sekunde uhvatio čeznutljiv pogled koji je odavao da su misli vladarice visina načas odlutale. Najvjerojatnije u Montpellier, jer za potpunu sreću nedostajao je samo – on. Nikola Karabatić, jedan od najboljih rukometaša svijeta hrvatsko-srpskih korijena koji igra u Francuskoj. Onaj zbog kojega Blanka od sredine ljeta šalje puse u publiku i opijena ljubavlju skače do vrtoglavih visina – k'o carica.