PREPLAVILA INSTAGRAM

Za ovom su frizurom odjednom svi poludjeli; evo kako je napraviti

08.05.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Takozvana provučena ili bubble pletenica postala je omiljena frizura trendseterica u izolaciji. Na Instagramu ćete pronaći preko 55 tisuća fotografija s ovom frizurom, što dovoljno govori koliko je ova romantična pletenica zapravo popularna

Svake godine malo prije početka ljeta svjedočimo pojavi cool ljetnih frizura. Ove su godine trendseterice i instagramuše imale dodatan razlog za smišljanje i pretraživanje frizura, a to je boravak u izolaciji. Iz dosade se rađaju najoriginalnije ideje, što je potvrđeno i ovog puta. Instagram su preplavile fotografije jedne vrlo upečatljive, romantične i cool frizure koja je puno jednostavnija za izvesti, nego što se čini na prvi pogled.

Takozvana provučena pletenica, često zvana i bubble pletenica, odjednom je postala omiljena frizura brojnih instagramuša, a sve što vam je potrebno za njezinu izvedbu su male elastične gumice za kosu, po mogućnosti prozirne kako se ne bi vidjele u kosi.

Možda vam iz prve neće poći od ruke kako ste zamislili, ali uz malo vježbe, vjerujte nam, imat ćete frizuru vrijednu divljenja. Na Instagramu i TikToku pojavili su se brojni tutorijali u kojima je detaljno objašnjeno kako napraviti ovu efektnu pletenicu na sto i jedan način, a mi smo pronašli nekoliko inspirativnih frizura i videa koji će vam pomoći da svladate ovu trendi pletenicu.

Jednom kada je naučite plesti, moći ćete isprobati raznorazne frizure kojim je baza bubble pletenica. Pletenice možete ukrasiti raznoraznim ukrasima za kosu - kopčicama, ukosnicama ili cvijećem, a osim za šetnju uz more ili romantičnu večeru, ova je frizura idealan izbor i za vjenčanja.