HIT MODELI

Za ovim tenisicama luduju modne ovisnice

28.06.2017 u 11:45

Bionic
Reading

Pomno osmišljene kombinacije slavne trendseterice i utjecajne modne blogerice često vole zaokružiti upečatljivim parom tenisica, a ovi modeli trenutno su najtraženiji

Višesezonski monopol kultnog modela tenisica Stan Smith na modnoj sceni ozbiljno je uzdrman, no trend nošenja bijelih tenisica i dalje ne jenjava.

Uz klasične modele koji trenutno proživljavaju modnu renesansu, na listi najpopularnijih pojavili su se i neki novi.

Adidas Gazelle

Nekad omiljeni par tenisica britanskog modela Kate Moss u 90-ima, Adidas Gazelle trenutno uživaju novu popularnost u modnom svijetu, o čemu dovoljno svjedoče prizori s Tjedana mode u svjetskim prijestolnicama.

Tenisice u ružičastim nijansama

Ako je suditi po podacima Pinteresta, pretraga za pojmom 'roza tenisice' od početka godine porasla je za 55 posto, što dovoljno govori u prilog njihovoj rastećoj popularnosti.

Visoki modeli starki

Ovaj klasičan model s potpisom Converse nikad nije napustio modnu scenu, a ove sezone posebno su poželjni visoki primjerci od kojih se posebno ističe model u bijeloj verziji.

 

Tenisice Vans

Trend nošenja tenisica Vans u modnim krugovima mnogi pripisuju slavnoj stilistici Kate Foley koja se često može ugledati upravo u njima. Bilo da je riječ o niskim ili visokim modelima, modni eksperti složni su da u dnevnim izdanjima izgledaju posebno dobro, osobito kad je riječ o kombinaciji sa ženstvenim krojevima haljina.

Tenisice robusna izgleda

Zahvaljujući popularnim djevojkama današnjice poput Kendall Jenner i Gigi Hadid, bijele tenisice robusna izgleda koje su vrh popularnosti doživjele 80-ih slove za veliki modni hit u aktualnoj sezoni.

Nike Cortez

Model tenisica Cortez slovi za jedan od najpopularnijih povratničkih modela brenda Nike, a rane prognoze njihove uspješnosti od modnih stručnjaka pokazale su se itekako istinite.