FASHION GURU

Za oko mi je zapeo bračni par Gvozdić – Šarić, a Ivan je bio za nijansu sređeniji od Korane

 • 19.04.2024 u 14:10

 • Bionic
  Reading

  Povodom svog 20. roćkasa, RTL je priredio glamurozan party, a nije glamurozan zato što sam ja bio tamo, već su se dame i pokoji frajer itekako sredili

  Neću hvaliti RTL-ove voditeljice poput Batinićke, Blaće ili Brdarić, jer one su ionako morale biti na visini zadatka, meni je pak za oko zapeo bračni par Gvozdić – Šarić.

  Mogao bih reći da je ovoga puta Ivan bio za nijansu sređeniji. Njegov trodijelni smoking bio je besprijekoran.

  Zgodna Dalmatinka Domenica išla je na ziher i nije pogriješila jer joj uska čipkana haljina dobro stoji, a možda su jedino cipele bile malo agresivne za ovako nježan stajling.

  Cvjetni detalji su u Hrvatica i dalje in, što me čudi, ali osim Domenice, koja ga je imala kao nakit, u veličini cvijeta su se natjecale Arija Rizvić i Iva Radić. Naravno da je Iva pobijedila jer ovo što ona nosi nije cvijet, već cijeli buket.

  • +90
  20. rođendan RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL

  Obje su imale dobre stajlinge, Iva je pokazala adute u kratkoj sako haljini, a Arija se odlučila za kombinezon i nije pogriješila. Njih dvije nisu samo dijelile ljubav prema već pomalo dosadnom ukrasu, nego i boji. Sviđa mi se ta ljetna crvena, koja ide malo na koraljnu.

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.